Szórakozás

Schobert Norbi a plus size modellek ellen kampányol

A fitneszguru nem érti, miért biztatják a túlsúlyos nőket azzal, hogy nem gond a felesleg. Szerinte a duci szépségversenyek rossz példát mutatnak.

Schobert Norbi nagyon károsnak tartja, hogy mostanában előtérbe kerültek a plus size modellek, akik azt hirdetik, így is lehet boldogan élni. A magát korosztálya legsikeresebb emberének tartó Norbi véleménye szerint ezek a nők bohócot csinálnak magukból. Ráadásul a duciszépségversenyek az egészségtelen táplálkozást és a mozgásszegény életmódot tüntetik fel pozitív színben.

“Itthon és a világban elindultak a plus size szépségversenyek. A cél az, hogy elfogadtassák a nőkkel, az obesitas, 30-40-50 kiló testzsír felesleg is szép, vonzó, sőt egészséges is lehet. Nyugodtan ehetünk sültkrumplit fantával, nápolyit vattacukorral, az objektív szépség és egészség nem szenved károkat. Edzeni sem kell! Több kérdés van bennem: Igazuk van? Esetleg bohócot csinálnak a testileg és lelkileg sérült nőkből? A magamutogatás és a többség igazolja századunk legsúlyosabb életmód betegségét?” – írta Schobert közösségi oldalán.

Voltak, akik egyetértettek vele, de akadt olyan is, aki kikérte magának a lelki sérült jelzőt. Ön osztja Norbi véleményét?


Fotó: Sunhill Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik