Szórakozás

Hamburgert árul Schobert Norbi

A fitneszguru gyorséttermeket nyitott: már pizzát, hamburgert, gofrit és hot-dogot is árul. Azt mondja, nem akar a McDonald's ellen menni.

Schobert Norbi tovább folytatja világhódító útját, ezúttal diétás gyorséttermi láncával. Bár a legtöbb embernek nem a fogyókúra jut eszébe a gyorskaja hallatán, a fitneszguru azt ígéri, hogy diétás pizzája és hamburgere a legkeményebb diétába is beépíthető.

Fotó: Sunhill Media

“Már tíz évvel ezelőtt megvolt az ötlet, hogy gyorséttermeket nyissunk. Két helyen üzemeltek is egy rövid ideig, de hamar bezártak, mert akkor még nem voltunk eléggé felkészültek. Mára azonban kiforrt az ötlet, és a megfelelő hátterünk is megvan hozzá. Több üzlet is átalakult Norbi Update Bistróvá, amiben pizza, hamburger, hotdog, gofri is kapható. Természetesen minden hozzáadott cukortól mentes, szénhidrátcsökkentett” – mondta a Hír24-nek Schobert Norbi, aki maga állította össze a menüt.

“Teljes mértékben én találtam ki, hogy ilyen ételeket áruljunk. Nem akartam utánozni a világcégeket, egészen más irányt választottam ízekben és mindenben. A hamburger a kedvencem: külsejében és belsejében is a régi időkre emlékeztet, pont olyan, mint a tinédzserkori kedvencem” – árulta el a fitneszguru.

Fotó: Sunhill Media

A fizetős behajtásért kampányoló Schobert egyébként nem érzi, hogy gyorsétterme az amerikai hálózatok konkurenciája lenne.

“Nincs félnivalója a McDonald’snak és a Burger Kingnek, ugyanis mi nem az ő vásárlóikat vesszük el. Azok az emberek járnak hozzánk, akik egészségtudatosak, diétáznak vagy fogyókúráznak, nem azok, akik ilyen helyeken zabálnak. Egyébként pedig el kell mondjam, hogy néha én magam is szoktam enni a McDonald’sban. Amikor nagyon vékony vagyok és hízni akarok 1-2 kilót, akkor egy kis kihágást megengedek magamnak: hazafelé megállok, mert imádom a pitéjüket, hamburgerhúsukat és a fagyijukat” – tette hozzá Norbi, aki bevallotta: hálózatának ugyanaz a beszállítója, mint a McDonald’snak. Talán ezért sem fúj rájuk annyira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik