Szórakozás

Letartóztatták Lindsay Lohant, mert összevert egy nőt

Újabb botrányba keveredett Hollywood vadvirága, Lindsay Lohan. A rendőrség vitte el egy buliból, miután összeverekedett egy másik nővel.

Csütörtök reggel egy cella rácsos ablakán át simogatták meg az első napsugarak Lindsay Lohan arcát, miután ismét rosszul viselkedett, és ezért lecsukták. LiLót hajnalban egy New York-i klubból vezették el a rendőrök, miután keményen összeverekedett egy másik nővel. A balhé szóváltással indult, mert a botrányhősnőt zavarta a mellette lévő boxban üldögélő hölgy közelsége. A vitában Lindsay agya elborult, és vadmacskaként ugrott rá a partitársra, majd többször megütötte.

A kakaskodó lányokat a biztonságiak szétszedték, majd kihívták a rendőröket, akik a szemtanúk és az „áldozat” beszámolója alapján elvitték Lohant. Arról nincs hír, hogy ivott vagy drogozott-e Lindsay a verekedés előtt, de még jelenleg is a hűvösön csücsül.

Az újabb letartóztatás az egyre inkább lerobbanó sztár szabadságába kerülhet, ugyanis feltételesen van csak szabadlábon. De ha ezért nem is, egy másik eset miatt valószínűleg visszaküldik a börtönbe. Júniusi autóbalesetekor ugyanis azt hazudta a rendőröknek, hogy egyik barátja vezette a kocsiját, de később kiderült, ő ült a volán mögött. Emellett szeptemberben is bilincs került a kacsóira, mikor elütött parkolás közben egy járókelőt, de emiatt nem kell felelnie, mert ártatlannak bizonyult.


Újabb éjszakát töltött fogságban

Ajánlott videó

Olvasói sztorik