Szórakozás

Drogelvonóra megy Bon Jovi lánya

drog (kábítószer, )
drog (kábítószer, )

Jon Bon Jovi legnagyobb csemetéje, Stephanie Rose Bongiovi csak jövőre folytatja a tanulmányait, mert időre van szüksége a drogproblémái leküzdésére, amik miatt múlt héten kórházba és őrizetbe került.

Egy hete mindenkit ledöbbentett a hír, miszerint Jon Bon Jovi lánya, Stephanie Rose Bongiovi herointúladagolás miatt kórházba került. A tizenkilenc éves egyetemista azóta ki sem tette a lábát otthonából, és mindent megtesz azért, hogy kilábaljon a drogfüggőségéből. Ebben természetesen a szülei is támogatják, így nem engedik vissza a méregdrága Hamilton College-ba, és csak valamikor jövő év elején folytatja a tanulmányait, amennyiben túl lesz a problémáin.

Egyes információk szerint azonban Stephanie nem otthon fog gyógyulni az elkövetkezendő hetekben, hanem elvonóra megy. A heroinról ugyanis nem lehet csak úgy lejönni profi segítség nélkül. Sőt azt is rebesgetik, hogy korábban önszántából vonult be egy rehabilitációs klinikára, hogy megszabadítsák a drogfüggőségtől. Minderről természetesen sem a szüleinek, sem az iskolája vezetőinek nem számolt be. Ezt az információt azonban Bon Jovi sajtósa tagadta. Legalábbis azt mondta, hogy erről nekik nincs tudomásuk. Annyit viszont megerősített, hogy az énekes valóságos tragédiaként fogja fel a történteket, és mindent elkövet lánya egészségéért.

Időközben az is kiderült, hogy hiába tartóztatták le Stephanie-t, amiért heroint, marihuánát és gyógyszereket találtak a kollégiumi szobájában, megússza büntetés nélkül a drogbirtoklást. A New York-i törvények ugyanis kimondják, ha valaki egyértelműen saját használatra tartja az illegális szereket, és orvosi segítséget kér, akkor azt nem lehet felelősségre vonni.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik