Szórakozás

Szexfilmet készített Emma Stone

Elképzelhető, hogy A csodálatos Pókemberrel világsztárrá váló Emma Stone-ról hamarosan megjelenik egy privát felvétel, amit korábbi barátjával rögzített szexelés közben.

Jelenleg Emma Stone Hollywood egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb fiatal színésznője. Ám hamarosan tagja lehet egy olyan sztárklubnak is, ahová a legkevésbé sem vágyott, hiszen ez a szexbotrányba keveredett hírességek csoportja. Az egyik, neve elhallgatását kérő lovagja azt állítja, hogy birtokában van egy felvétel, amin Emmával látható szexuális együttlét közben, méghozzá egy elég vad aktusban.

Azt nem tudni, a házi pornó mikor készült, de a tulajdonos szerint még jóval azt megelőzően, hogy a színésznő betört volna a köztudatba. Ez alapján tehát 2007 környékén vagy az előtt filmezhette le magát a páros.

Eddig viszont még senki nem láthatta a videót, és egyelőre nem is áll az egykori barát szándékában az értékesítése.
Stone persze annak örülne, ha soha nem jönne el az a pillanat, amikor az egész világ megtekintheti, hogy miként élvezi a testi örömöket, az ugyanis negatívan befolyásolhatná karrierjét. Arról nem is beszélve, hogy jelenlegi párja, Pókember, azaz Andrew Garfield is joggal hagyná el egy ilyen botrányt követően.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik