Szórakozás

Kínzó betegségéről vallott Keresztes Ildikó

Keresztes-Ildiko(210x140)(1).jpg (Keresztes Ildikó)
Keresztes-Ildiko(210x140)(1).jpg (Keresztes Ildikó)

Keresztes Ildikón olykor annyira elhatalmasodott az allergia, hogy injekciót kellett beadatnia, hogy megfékezze a tüneteket.

Huszonéves kora óta megkeseríti az allergia Keresztes Ildikó életét. Az énekesnő korábban nem is sejtette, hogy rosszulléteit az allergia produkálja. Hosszú ideig azt hitte, influenza kínozza.

„Nyár közepén, éveken keresztül azt éreztem, hogy influenzás vagyok. Folyt a könnyem, viszketett a garatom. Állandóan tüsszögtem. Épp hogy megtöröltem az orromat, már folyt is újra. Vakaróztam mint egy őrült” – mesélt a szörnyű tünetekről a Fókusznak Keresztes Ildikó, akinek olykor drasztikus megoldásokat kellett alkalmaznia, hogy csillapítsa a kínzó tüneteket.

„Nyári szabadtéri játékokon és előadásokon a színpad környéke tele van fákkal. Nem állhattam színpadra nyolc kiló zsebkendővel” – árulta el az énekesnő, akinek olykor injekciókat kellett beadatnia, hogy megfékezze a szörnyű kínokat.

Persze nem az X-Faktor mentora az egyetlen, aki évek óta küzd az allergiával. Legutóbb Pokorny Lia, Nagy Sándor színész és az Edda frontembere, Pataky Attila is évek óta tartó allergiás tüneteiről vallott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik