Szórakozás

Keresztes Ildikó Győrben: „nem kell hinni a bulvársajtónak!”

Virágcsokorral várták győri fellépésén Keresztes Ildikót. A népszerű énekesnő a Győri Vásár rendezvényén lépett fel vasárnap az ETO Park parkolójában.

A XXII. Győri Vásár idén négy napos programsorozattal és közel 100 kiállítóval várta az érdeklődőket. Az ETO Parl parkolójában felállított színpadon Gáspár Laci, Wolf Kati, Márió és Keresztes Ildikó is szórakoztatta a nagyérdeműt.

Vasárnap délután, valamivel 17 óra után kezdte meg műsorát az X-Faktor zsűrije, Keresztes Ildikó, akinek a győri közönség egyik tagja virágcsokorral köszöntött két dal között, melyet a művésznő meghatódva fogadott.

„Az élő fellépéseimen mindig igyekszem megragadni az alkalmat és elmondani azt, hogy ne higgyünk a bulvársajtó által összehordott badarságoknak. Rengetek hír napvilágot lát rólam is, melyek teljesen alaptalanok. Itt és most szeretném tehát elmondani, hogy nem vagyok depressziós, nem állok az idegösszeroppanás határán és nem varrattam fel a mellemet a hátamig!

„Úgy gondolom, mi egymásért vagyunk most itt, Ti azért ,hogy meghallgassatok, én pedig azért, hogy benneteket szórakoztassalak és hódoljak egyik legnagyobb szenvedélyemnek: a zenének.”

„Az, hogy a magánéletemben mi történik, csakis rám, a családomra és a férjemre tartozik – mondta az énekesnő két dal között.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik