Szórakozás

Válásáról beszélt Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó elvált, mint ahogyan arról a Story magazin beszámolt. Az énekesnő most úgy döntött, őszintén beszél érzéseiről.

Nehéz perióduson van túl Keresztes Ildikó, akinek a napokban mondták ki válását. Az X-Faktor mentora eddig nem beszélt szívesen magánéletéről, ám most úgy érezte, egy ilyen volumenű döntésről be kell számolnia anyacsatornájának. Az énekesnő a Fókusznak vallott a történtekről.

„Igen, hivatalosan, közös megegyezéssel elváltunk” – erősítette meg válásának hírét Keresztes Ildikó, aki úgy érzi, csak papíron lett vége a kapcsolatának.. Az X-Faktor mentora szerint ami az égben, Isten színe előtt köttetett, azt nem lehet szétválasztani. Az énekesnő ugyanakkor azt is megerősítette, hogy válásuk hátterében nem egy harmadik vagy negyedik fél áll. Ám a konkrét okokról továbbra sem szeretnének nyilatkozni.

„Az a mi magánügyünk, hogy miért. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő” – tette hozzá Ildikó, akit megviseltek az utóbbi időben felröppent pletykák. A papíron történt elválás azonban nem küldte padlóra. „Nekem ez a papír sosem volt fontos. Ahogy most sem az, számomra a megkötése legalább annyira nem jelent semmit, mint ahogy most felbontottuk ezt” – árulta el az RTL Klub arca, aki továbbra is napi kapcsolatban van férjével és anyósával.

Viszonyuk ugyanis olyan jó és kiegyensúlyozott, mint a történtek előtt. Talán ez is közrejátszik abban, hogy Keresztes Ildikó most már jobban van, mint valaha. „Jobban vagyok, mint valaha is voltam. Nagyon sok mindenre megtanított ez az időszak” – vallotta be az énekesnő, aki még mindig nem tudja, hogy egykori férjével, Kicska Lászlóval lesz-e még valamikor is közös útjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik