Szórakozás

Bíróságra megy a gyászoló magyar sztár

LL-Junior (L.L.Junior)
LL-Junior (L.L.Junior)

Elképesztő hír jelent meg L.L. Juniorról az egyik napilapban. Azt írták róla, hogy gyógyszereken él és összeomlott.

A gyászoló magyar híresség csak a Hír24-nek beszélt arról, mi az igazság a pletykákból, mi történt vele valójában. Mint ahogyan arról már beszámoltunk, L. L. Junior a közelmúltban elveszítette édesapját, ami valóban hatalmas tragédia, de ennek ellenére azokból a vádakból semmi nem igaz, amelyeket pletykálnak róla.

„Tényleg megviselt édesapám elvesztése, de soha életemben nem éltem gyógyszereken, most sem szedek semmi ilyesmit. A hit az, ami átsegít a nehézségeken, nem pedig a nyugtatók. Nem omlottam össze és nem maradtam egyedül. A családomban nagy az összetartás, mindenben segítjük egymást, természetesen most a gyászban is így teszünk, hiszen ez most még fontosabb. Nagyon nagy erőt ad az is számomra, hogy a rajongók szeretnek, bátorítanak és kiállnak mellettem. Ez szintén segít abban, hogy átvészeljem, ezt a mostani nehéz helyzetet” – mondta Junior, aki nemrég arról is beszámolt a Hír24-nek, hogy mindenáron ki akarja deríteni, mi okozta édesapja hirtelen halálát, esetleg történt-e műhiba az ellátása során.

A zenész azt is elmondta, az alaptalan rágalmak miatt most éppen azt fontolgatják, hogy bírósághoz fordulnak.

Junior a Hír24-en keresztül mindenkinek azt üzeni, engedjék, hogy gyászolhassa édesapját, ne háborgassák mindenféle becsületsértő pletykákkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik