Szórakozás

Gyalázat, ami az elhunyt magyar tévéssel történik

Éppen négy évvel ezelőtt, 2008 tavaszán hunyt el Antal Imre. Halálának évfordulóján egyetlen élő rokonán kívül senki nem emlékezett meg róla.

Antal Imre síremléke a Farkasréti temetőben áll. Keresztlányának édesanyja a Hír24-nek azt mondja, tudomása szerint rajtuk kívül senki nem jár ki az ismert televíziós sírjához, amit ők is elképesztőnek tartanak.

Az egyetlen élő rokon, Temleitner Lászlóné, aki egyben az Antal Imre Óvoda vezetője is a Hír24-nek elmondta, ő és az óvodások az idén is megemlékeztek az elhunyt hírességről, de tudomása szerint mások semmiféle megemlékezést nem tartottak.

„Néha látunk egy-egy szál virágot a síron, vélhetően azok teszik le, akik éppen arra járnak és tisztelték Antal Imrét” – mondta a jogosan elkeseredett rokon, aki arról is beszámolt, hogy a hagyatéki tárgyalást követően még azt a zongorát sem tarthatták meg, amely Antal Imre után maradt. Pedig azt a gyerekek használták volna. Mindent az az illető kapott meg, aki annak idején életjáradéki szerződést kötött a méltán népszerű tévéssel.

Mint ahogyan arra bizonyára emlékeznek, Antal Imrének volt annak idején egy jó barátja, József, aki halála előtt sokat foglalkozott vele és a sírját is ápolta. Mint kiderült, a férfi most éppen azért nem tud kijárni a temetőbe, mert őt is súlyos baleset érte a közelmúltban. Értesüléseink szerint combnyaktörést szenvedett, ami miatt meg kellett operálni. Állítólag a beavatkozás jól sikerült, József már jobban van, de az állapota azt még nem teszi lehetővé, hogy balatoni lakhelyéről Budapestre utazzon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik