Szórakozás

Drámák: Teljesen tönkrement a magyar sztár

Egyre több sztár vallja be az utóbbi időben, hogy bizony tönkrement. Legutóbb Gáspár Győzőék beszéltek nehéz anyagi helyzetükről, de VV Laci is a csőd szélére sodródott.

BB Évi, Várdai Anikó, Csala Zsuzsa, Paudits Béla, Antal Imre, VV Laci és Gáspár Győző. Különböző karrierek, eltérő karakterek, de valami mégiscsak hasonló az életükben. Valamikor mindannyian sztárok voltak, egy idő után azonban nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültek.


Antal Imre
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Antal Imre tragédiájára talán mindenki emlékszik még. Az egykor ünnepelt és elismert tévés igencsak méltatlan körülmények között, szinte nyomorban tengette élete utolsó éveit.

BB Évi hiába tudhatta magáénak a Big Brother főnyereményét, sanyarú anyagi helyzetéből képtelen volt kilábalni, sőt a pénz gyors elköltése után teljesen lecsúszott.


BB Évi
Fotó: Kummer János

Várdai Anikó, a Jóban Rosszban egykori szereplője is nehéz helyzetbe került, amikor kiírták a sorozatból. Vállalkozása csődbe ment, és fizetnie kellett a többmilliós hiteltartozását. A színésznő korábban azt is elmondta, hogy évek óta nem nyaralt, semmilyen luxust nem enged meg magának.

Csala Zsuzsának sem kenyere a panaszkodás, de egyik alkalommal elárulta, ha nyugdíja mellett nem tudna munkát vállalni, fogalma sincs, hogyan tartaná el magát. A népszerű színésznő ráadásul kénytelen volt eladni a házát is, mert egyedül már nem tudta fenntartani.


Csala Zsuzsa
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Havi 38 ezer forintból nyomorog Paudits Béla. A színész többször is elmondta már, hogy megszüntették önálló estjét, csak a nyugdíja maradt, amiből még a számláit sem tudja kifizetni.

Míg az említett sztárok nyomorognak, addig rengeteg celeb luxusban éli életét, pedig nem feltétlenül áll mögöttük több vagy jobb teljesítmény, mint a lecsúszott hírességek esetében. Bemutattunk már medencés villákat, méregdrága autókat, de beszámoltunk vérlázító luxusnyaralásokról is. Jogosan merül fel a kérdés, az utóbbi réteghez tartozók vajon miért nem nyitják meg időnként pénztárcájukat, hogy legalább csak egyszer segítsenek a bajbajutottakon?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik