Szórakozás

Így villantják meg dús keblüket a magyar sztárok – Fotó

Nem szégyenlősek a magyar celebek, legalábbis ezt bizonyítja, hogy még csak zavarba sem jönnek, ha esetleg többet mutatnak meg magukból, mint amit eredetileg terveztek.

Legutóbb Liptai Claudia villantott emlékezeteset. A színésznő a Megasztár döntőjében egy testhez simuló fehér ruhát viselt, amelyben jól kivehető volt, nincs rajta melltartó. A műsorvezetőt láthatóan nem zavarta, hogy ország-világ láthatja egyik legintimebb testrészét, vagy legalábbis nem vette észre, hogy mellbimbót villantott.

 

Kelemen Anna szintén fehér felsője és dús keblei áldozatává vált a közelmúltban. A playmate az RTL Klub kamerái előtt villantotta meg azt, amit vélhetően nem szeretett volna. A riportban egyébként még azt is elmondta, új imidzsébe már nem fér bele az, hogy a kebleiről diskuráljon.

 

A napokban Sarka Kata is villantott. Hajdú Péter felesége nem csak új frizuráját mutatta meg, de formásan domborodó kebleit is.

 

A közelmúltban úszóbajnokaink is megmutatták, amijük van, ugyanis szexi bikiniben vonultak fel. Eközben ráadásul Verrasztó Evelynnek is sikerült emlékezeteset villantania. Ha nem láttad, most megnézheted.

 

Szabó Zsófi is megosztotta a közvéleményt, amikor egy meglehetősen szokatlan dekoltázsú ruhában jelent meg egy rendezvényen. A ruha csak keveset takart a kebleiből, aminek egyébként vélhetően sokan örültek. A közelmúlt legemlékezetesebb villantásait most, itt megnézheted.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik