Szórakozás

Daganatot találtak a magyar szépség mellében

Bár a mellek önvizsgálata és a rendszeres szűrés mindenkinek javasolt, a többnyire implantátummal rendelkező modellek többsége rendszeresen meglátogatja orvosát. A többségükről általában kiderül, hogy teljesen egészséges, ám Nyéki Noéminél megtörtént a baj.

Az idei playmate-választás egyik döntőse csupán annak köszönheti egészségét, hogy rendszeresen eljár szűrővizsgálatokra. Nyéki Noémi például egy önvizsgálat alkalmával talált csomót a mellében, és azonnal orvoshoz fordult. Szerencsére azonban kiderült, hogy a daganata jóindulatú, ám ennek ellenére meg kellett műteni. “Sajnos azóta visszanőtt három ciszta” – árulta el a szépség.

A playmate-ek zöme egyébként úgy véli, nagyon fontos a rendszeres mellrákszűrés, többen ugyanis aggódnak, hogy implantátumuk bármikor egészségügyi gondot okozhat, ráadául náluk nehezebben vehető észre önvizsgálatnál, ha bármi baj van.


Így járt például Sarka Kata, akinek a szervezetében a szivárgó szilikon gyulladást okozott és a hónaljában a nyirokmirigyek begyulladtak, és Nyéki Noémihez hasonlóan Csézynek is meg kellett küzdenie a mellében kialakult cisztákkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik