Szórakozás

Dús kebleket villantott az ismert magyar tévés – Fotó

Sarka Kata még a frizurája megválasztásához is kikéri Hajdú Péter véleményét. A legutóbb is így történt, ám a műsorvezető nem elégedett az eredménnyel.

Néhány nappal ezelőtt megvált hosszú tincseitől Sarka Kata. A fiatal anyuka frizuráját Zsidró Tamás vette kezelésbe, ám mielőtt előkerült volna az olló, a sztárfodrász és Kata kikérte Hajdú Péter véleményét is. Zsidró úgy vélte, Kata haja sokat roncsolódott az évek alatt, így egy alapos vágást javasolt, ám a Frizbi műsorvezetője egyenesen megtiltotta, hogy felesége rövid hajat viseljen.

Kata a TV2 kamerái előtt mesélte el, hogy az eredeti terv szerint a fodrász még többet vágott volna a hajából, de végül is kompromisszumot kötöttek. A fiatalasszony elmondta, hogy a sok festés, szőkítés, a póttincsek viselése ártott a hajának, és az egészség jegyében döntött a változtatás mellett. Kata megfogadta, hogy reméli, most évekig nem lesz gondja a frizurájával, se festetni, se vágatni nem akar.

A kisgyerekes édesanya azt sem tagadta, hogy új frizurája nem nyerte el férje tetszését, Hajdú Péter alig várja, hogy Kata haja megnőjön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik