Szórakozás

Nehezen gyógyul a balesetes magyar celeb

Az ifjabbik Bódi Guszti a Hír24-nek vallott először részletesen súlyos autóbalesetéről. Azt mondja, maga is csodálkozik, hogy túlélte a történteket.

A közelmúltban derült ki, hogy Bódi Guszti és Bódi Margó elsőszülött gyermeke néhány hónappal ezelőtt majdnem meghalt. A fiatalabbik Guszti még most sem épült fel teljesen, sőt az sem kizárt, hogy a térdét meg kell majd operálni.

A zenész az egyik családtagjukért tartott virrasztásról akarta hazavinni két rokonát, amikor a baleset történt. Állítása szerint vizes és csúszós volt az út, ráadásul hirtelen fel is gyorsított, amikor elveszítette uralmát az autó felett és egy fának ütközött. A becsapódás olyan óriási volt, hogy a fa gyökerestől kidőlt, és összetört a mellette lévő lámpaoszlop is. Guszti azon csodálkozik, hogy egyáltalán túlélte a történteket. Csodával határos módon a két utasnak semmi baja nem történt, a fiatal zenész azonban csúnyán megsérült. Mind a két lába és 5 bordája is eltörött.


Fotó: TV2

„Amikor bevittek a kórházba, azt sem tudtam, mi történik velem. Nagy fájdalmaim voltak. Mivel készítettek rólam röntgenfelvételt, azt hittem, a lábamat is átvilágították, de később kiderült, hogy nem így volt. Eleinte azt mondták, csak zúzódás érte a lábam, más baja nincs. Rettenetes fájdalmaim voltak, és csak másnap derült ki, hogy amiatt, mert darabokra törtek a csontjaim. Mindkét lábamat begipszelték, három hónapig nem tudtam járni. Szerencsére az öcsém, a szüleim és a párom gondomat viselték, de még így is nagyon nehéz volt ez az időszak” – emlékezett vissza Guszti, aki betegsége alatt ráadásul 15 kilót hízott. Esetében azonban ez nem mondható nagy problémának, ugyanis a balesetekor csupán 60 kilót nyomott. Azt mondja, a plusz kilókat nem bánja, csak azt szeretné, ha a zsírt izommá tudná átalakítani.

A mozgással azonban még mindig óvatosan kell bánnia. Ahogy fogalmazott, még mindig recsegnek-ropognak a csontjai, és a mellkasa sem jött még teljesen rendbe. Beszéd közben is gyorsan elfárad, emiatt egyébként beszélgetésünk közben is gyakran elnézést kért.

Ráadásul orvosai nem tartják kizártnak, hogy a későbbiekben meg kell majd operálni a térdét, ha az esetleg rendszeresen kifordul. Guszti szeretné elkerülni a műtétet, ami drága, ráadásul azt követően hosszabb ideig ismét ágyhoz lenne kötve.

A fiatalabbik Bódi Guszti nem tagadja, hogy az ő hibájából köbvetkezett be a baleset, ami miatt öt hónapra a jogosítványát is elvették. Most már újra vezet, de jóval óvatosabb. Állítása szerint félelem nincs benne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik