Szórakozás

Nehezen gyógyul a balesetes magyar celeb

Döme Barbara
Döme Barbara

2012. 02. 27. 17:00

Az ifjabbik Bódi Guszti a Hír24-nek vallott először részletesen súlyos autóbalesetéről. Azt mondja, maga is csodálkozik, hogy túlélte a történteket.

Korábban a témában:

A közelmúltban derült ki, hogy Bódi Guszti és Bódi Margó elsőszülött gyermeke néhány hónappal ezelőtt majdnem meghalt. A fiatalabbik Guszti még most sem épült fel teljesen, sőt az sem kizárt, hogy a térdét meg kell majd operálni.

A zenész az egyik családtagjukért tartott virrasztásról akarta hazavinni két rokonát, amikor a baleset történt. Állítása szerint vizes és csúszós volt az út, ráadásul hirtelen fel is gyorsított, amikor elveszítette uralmát az autó felett és egy fának ütközött. A becsapódás olyan óriási volt, hogy a fa gyökerestől kidőlt, és összetört a mellette lévő lámpaoszlop is. Guszti azon csodálkozik, hogy egyáltalán túlélte a történteket. Csodával határos módon a két utasnak semmi baja nem történt, a fiatal zenész azonban csúnyán megsérült. Mind a két lába és 5 bordája is eltörött.

bódi guszti (bódi guszti)
Fotó: TV2

„Amikor bevittek a kórházba, azt sem tudtam, mi történik velem. Nagy fájdalmaim voltak. Mivel készítettek rólam röntgenfelvételt, azt hittem, a lábamat is átvilágították, de később kiderült, hogy nem így volt. Eleinte azt mondták, csak zúzódás érte a lábam, más baja nincs. Rettenetes fájdalmaim voltak, és csak másnap derült ki, hogy amiatt, mert darabokra törtek a csontjaim. Mindkét lábamat begipszelték, három hónapig nem tudtam járni. Szerencsére az öcsém, a szüleim és a párom gondomat viselték, de még így is nagyon nehéz volt ez az időszak” – emlékezett vissza Guszti, aki betegsége alatt ráadásul 15 kilót hízott. Esetében azonban ez nem mondható nagy problémának, ugyanis a balesetekor csupán 60 kilót nyomott. Azt mondja, a plusz kilókat nem bánja, csak azt szeretné, ha a zsírt izommá tudná átalakítani.

A mozgással azonban még mindig óvatosan kell bánnia. Ahogy fogalmazott, még mindig recsegnek-ropognak a csontjai, és a mellkasa sem jött még teljesen rendbe. Beszéd közben is gyorsan elfárad, emiatt egyébként beszélgetésünk közben is gyakran elnézést kért.

Ráadásul orvosai nem tartják kizártnak, hogy a későbbiekben meg kell majd operálni a térdét, ha az esetleg rendszeresen kifordul. Guszti szeretné elkerülni a műtétet, ami drága, ráadásul azt követően hosszabb ideig ismét ágyhoz lenne kötve.

A fiatalabbik Bódi Guszti nem tagadja, hogy az ő hibájából köbvetkezett be a baleset, ami miatt öt hónapra a jogosítványát is elvették. Most már újra vezet, de jóval óvatosabb. Állítása szerint félelem nincs benne.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Male doctor working on desk with laptop computer and paperwork on his desk. Medical concept by doctor on computer in office with stethoscope over hospital background.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.