Szórakozás

Dús keblekkel ébresztett a Mokka

Csokicsodák és hatalmas keblek látványa ébresztette a Mokka nézőit a minap. A műsort látva kinek ezért, kinek azért csoroghatott a nyála.

A Valentin-napi csokikölteményeknél érdekesebbnek találta a TV2 Mokkájának operatőre a műsor egyik vendégét, Bencsik Tamarát. Kamerájával a finomságokkal teli asztalt pásztázva az énekesnő keblén állapodott meg a “tekintete”, így a nézők is remek belátást nyerhettek Tami dekoltázsába. Az egykori megasztáros persze minden bizonnyal nem bánja a kitüntetett figyelmet, hiszen ő maga is többször hangsúlyozta, amióta plasztikáztatta keblét, sokkal jobban érzi magát a bőrében és előszeretettel visel mély kivágású felsőket.


Fotó: TV2

Nem Tamaráé volt azonban az első női idom, amelyen egy teljesen más tematika ellenére megakadt a kameramanok szeme. A csatorna ősszel futó, késő esti műsorában, az Esküdj!-ben Dukai Enikőt “tapogathattuk le” tekintetünkkel tetőtől talpig. A valószínűleg férfikolléga kamerája szép lassan végigpásztázta a lányt, bokájától a lába közéig – ami azért valljuk be, elég szokatlan képi megoldás volt egy beszélgetős műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik