Szórakozás

Cenzúrázott videó: kifakadt a ValóVilág szereplőire az énekesnő

Kendőzetlenül osztotta meg véleményét a villalakókról Bencsik Tamara énekesnő, aki nem tartja nagyra a valóságshow-k szereplőit.

Bár az utóbbi időben mindent beleadott Bencsik Tamara, ám ahogy a Megasztár, úgy az Eurovíziós Dalfesztivál sem jött össze neki. Az énekesnő felturbózta a külsejét, s újult erővel vágott neki a megmérettetésnek, a várt siker azonban elmaradt, és Tamara a csalódottságát nem is rejtette véka alá, ahogy azt sem, hogy nem szimpatizál a valóságshow-k szereplőivel. A fiatal lány ugyanis elárulta, nem érti a jelenséget, és azt, hogy miért is foglalkoznak az emberek és a médiumok azokkal, akik semmit sem tettek le az asztalra. „A villalakók senkik. Letettek valamit az asztalra? Hiszen néhány hónapra bemennek a villába, és semmit nem csinálnak, de kötelezőek a botrányok, veszekedések. A normális ember bemegy a villába, élvezi az életet, elmegy jacuzzizni, de ők nem ezt teszik. Nem tartom nagyra a munkásságukat” – nyilatkozta Bencsik Tamara a TabuTv-nek.

Bár a Bencsik Tamarával készített interjú már nem található meg a TabuTv honlapján, néhány villalakót így is érzékenyen érintettek az ilyen és ehhez hasonló vádak. A valóságshow-szereplők egy része azért nehezményezte az énekesnő kifakadását, mert úgy érzik, nem pusztán a celebkedésből akarnak megélni, mint elődeik, sokkal inkább ugródeszkának használták a műsort.

„Sok mindent köszönhetek a ValóVilágnak. Bár a zene mindig is ott volt az életemben, sokkal könnyebb így érvényesülni, hogy ismernek” – mesélte a Hír24-nek VV Shadi, aki igyekszik bizonyítani, hogy több is van benne, mint amennyit eddig láthattunk belőle. „Korábban is dolgoztam. Két évet rendezvényszervezőként, két évet pedig bankkártya-operátorként. A zene azonban mindig is az életem része volt. Most annyi változott, hogy az ismertségemet igyekszem kamatoztatni a zenei előrejutásom érdekében. Több ismerőst, kontaktot és támogatót szereztem a ValóVilágnak köszönhetően. Március elejére elkészül az első videoklipem, és amint az meglesz, jön a következő szám is” – mesélte Shadi, aki elutasítja, hogy senkinek nevezzék.
Ahogy VV Veronika és VV Cristofel is kikéri magának ezt a jelzőt. Szilikoncica ugyanis épp a ValóVilágot követően fogott bele a fodrásztanulmányaiba, s kezdett el éjt nappallá téve dolgozni. Akárcsak kedvese, VV Cristofel, aki saját pubját menedzseli. Igaz, egyikőjük sem indult az Eurovízión, s nem büszkélkedhet csodás énekhanggal, mégis többségük igyekszik kamatoztatni a villalét által szerzett népszerűséget a civil életben is, és ha eddig nem is, de igyekeznek a jövőben valami hasznosat letenni az asztalra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik