Szórakozás

VV Éva kikosarazta Majkát

A szőkeség elutasította a volt valóságshow-szereplő, Majka műsormeghívását. VV Éva azt mondja, az ózdi hős csak égetni akarja őt.

Mióta VV Éva botrányosan viselkedett a ValóVilág késő esti kísérőműsorában, a szőke ciklont száműzte képernyőjéről az RTL Klub. Ezt bizonyítja az is, hogy a korábbi villalakók közül végül nem ő, hanem a “Tordas” gúnynéven elhíresült VV Ildikó költözhetett a ValóVilág ötödik szériájába. A csatorna döntése teljesen letaglózta Évát, aki azóta sem tud napirendre térni. Ám ahelyett, hogy görcsösen keresné a szereplési lehetőséget, inkább hallgat.

“Legutóbb Majka hívott fel, hogy szerepeljek a műsorában. Többször megkért, hogy menjek el, de eszem ágában sincs szerepelni nála” – mesélte VV Éva, aki úgy érzi, szereplése nem tenne jót gyenge lábakon álló imidzsének. – “Az utóbbi időben mindenki csak bánt és rágalmaz. Tartok tőle, hogy ebben a műsorban se lenne másról szó. Talán Majka még a BeleValóban tett alakításommal is szembesítene. Nekem erre nincs szükségem. Elegem van a vádaskodásokból és a megbélyegzésből.”

Már borítékolható, hogy Attila lesz a vasárnapi VV párbaj egyik résztvevője. Habár hátrány számára, hogy még sosem vett részt párbajon, és nem tudja milyen erős. De van egy titkos fegyvere is. KLIKK IDE a részletekért!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik