Szórakozás

Szakított: egyre mélyebbre süllyed a magyar híresség

Sokadik nekifutásra sem lett véget nem érő szerelem a villa egykori Törtetőjének kapcsolatából, Éva a testvérével kezdett új életet.

Szakított a VV4 törtetője – tudta meg a Hír24. Éva és volt párja, Ádám kapcsolata a jelek szerint végleg zátonyra futott. Pedig a reality után sikerült rendezniük a nézeteltéréseiket, és tisztázni a sajtóban megjelent kétes információkat is, amelyek nagyon sok vitát szítottak közöttük.


Tavaly nyáron már egyszer híre kelt a sajtóban, hogy Éva elköltözött a párjától. Igaz, akkor csak a másik szobáig jutott el. Éva egyik ismerőse akkor azt mondta: nem érte váratlanul a szakítás híre, számítani lehetett rá, szerinte ugyanis a fiatalok nehezen értik meg egymást, és ha most nem is mennek szét végérvényesen, annak csakis anyagai okai lesznek. Hogy mire gondolt? Azt egyelőre nem lehet tudni! Egy biztos, az utóbbi hetekben Éva kihúzta a gyufát a kenyéradójánál. Trágár módon beszélt a VV éjszakai műsorában, majd a közösségi portálon szidta az RTL Klub ellene felszólaló képviselőit. Ennek eredményeként a VV5-be se, költözhetett be, ami egy újabb pofon volt a számára. A jelek szerint azonban képes minden téren új életet kezdeni, ezúttal már egyedülálló nőként is.

Szakítottak Ádámmal, és Éva újra összeköltözött a testvérével. Egy szép lakást bérelnek a főváros egy zöldövezeti részén, és minden erejével arra koncentrál, hogy a karrierjét építse – mesélte a Hír24-nek a lány egyik ismerőse, aki azt is hozzátette: az RTL az utóbbi hetekben nem sokat segített a lánynak, ami a haknikat, tévészerepléseket illeti, így a Törtető, – ragadványnevéhez hűen – önmaga kezébe vette a sorsát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik