Szórakozás

VV Éva volt játékostársa védelmére kelt

Fenyegetőző és rágalmazó üzenetek sorát váltotta VV Éva azzal az újságíróval, aki kifogásolta, hogy a szőkeség védelmébe vette az újságíróverő VV Zsuzsit.

Talán maga VV Éva se gondolta, mekkora lavinát indít el közösségi oldalán azzal, hogy tetszést nyilvánító kommentet fűz Márki Zsuzsi videójához, melyben egy újságírónőt bántalmaz. A szőkeség tetszésnyilvánítására azonnal reagált egy, másik lapnál dolgozó újságíró, aki jó barátja a bántalmazott újságírónőnek. VV Éva ráadásul később levélváltásuk minden részletét megosztotta rajongóival.

“Sziasztok, mint többen hallottátok megverte Márki Zsuzsi az egyik újságíró hölgyeményt! Én csak belikoltam a videóját, hiszen ez a nő nemegyszer valótlan dolgokat írt rólam, mikor a villában bent voltam, pl. hogy k*rva voltam stb, és a családomat is rengetegen bántották a valótlan cikkei miatt! Erre egy magát újságírónak tartó férfi telefonon, sms-ben és facebookon zaklatott ma, küldöm miket írt! Aztán véleményezzétek, hogy ez újságírói magatartás-e!” – osztotta meg a történteket kedvelőivel Éva, majd bemásolta a részleteket.

“Nézd! Semmi alapod nincs azt remélni, vagy hinni, hogy a mai kommentjeid után bárki ebben a szakmában többre tart téged egy egyszerű szardarabnál! Hozzátenném, hogy az, aki reggeltől estig mata részegen vonaglik és még akkor sem hajlandó kijózanodni amikor forog a kamera az ne papoljon kultúráról itt senkinek! Te leírtad magad és lehetőséged sem lesz arra, hogy valaha normálisan álljunk hozzád! Tetszik, hogy egy kollégánkat megverték? Az persze nem tetszett, amikor az én kolléganőm felkent a falra! Hogy van ez? Minden esetre sajnálom, sajnáljuk, hogy akkor és ott nem lettél alaposan megtaposva! Ennyi!” – nyilvánította ki a véleményét az újságíró, akivel Éva több levelet és SMS-t is váltott.

A szőkeség tőle szokatlan módon végig higgadt maradt, így a rágalmak ellenére is tűrte az ostromot. Bár Évát felkavarták a történtek, lezártnak tekinti az ügyet.
“Pénteken megbeszéltem a dolgot a rágalmazó újságíróval. Lezártam ezt az ügyet, szerintem korrektül reagáltam a mocskolódásaira” – árulta el VV Éva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik