Szórakozás

A felismerhetetlenségig elcsúfult az RTL Klub sztárja

A hiúbbak soha nem vállalnák, hogy elmaszkírozott arccal álljanak a nagyközönség elé, ám a színésznők egy része különös kihívásnak érzi, ha "csúnya lányt" kell alakítania, és boldogan mond igent a felkérésre. Balogh Edinát, Pokorny Liát és Kondákor Zsófit sorozatszerep, Gregor Bernadettet színházi fellépés miatt "változtatták át".

A nemrégiben a Barátok közt szép, szőke szereplője, Balogh Edina állt a felismerhetetlenségig elcsúfítva a kamerák elé. A lány hosszú fekete hajat, markáns sminket, és hosszú, boszorkányos orrot kapott. “Kingáról egy fotósorozatot készített Ádám” – mesélte a színésznő, aki hosszasan sminkeltek a karakter megformálásához. “Még a kollégáim sem ismertek rám” – tette hozzá.

Gregor Bernadettet bozontos szemöldökkel, kesze-kusza sárga fogakkal, és plusz harminc kilóval láthatjuk a Mona Marie mosolya című darabban. A többnyire dívaszerepeket játszó színésznő a bemutatót követően kérdésünkre elmondta, gondolkodás nélkül elvállalta az alkatától meglehetősen távol álló szerepet. “Nem tagadom, volt, hogy elbizonytalanodtam, képes vagyok-e jól megformálni Monát, de pár nap alatt elmúltak a kétségeim, és megkedveltem a szerepemet” – mesélte.

Pokorny Liát a magyar HBO Társas Játék című sorozata kedvéért csúfították el. A szép színésznő Lővey Gabi karaktere életre keltéséhez hatalmas orrot kapott. Lia elmondta, nem volt ellenére a szerep, sőt, annak ellenére szeretett volna csúnya lenni, hogy a forgatások előtt legalább másfél óra hosszat készítették az orrát, teljes átváltoztatása pedig közel három órába telt.

Az egykori R-Go-gida, Kondákor Zsófi évekkel ezelőtt csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához, és a csúnya medikát, Veronkát alakítja. Az ő átváltoztatása is nagy kihívást jelent a sminkesek számára, de az eredmény tökéletes, senki sem ismerne rá a civilben gyönyörű lányra. Zsófi mindannyiszor lelkesen beszélt szerepéről, amely meghozta számára az országos ismertséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik