Szórakozás

Mikor megy férjhez Szabó Zsófi?

Bár a színésznő egy fotózás kedvéért esküvői ruhába bújt, egyáltalán nem izgatja, hogy az ő életében mikor jön el a pont, amikor kimondhatja a boldogító igent.

Lélegzetelállítóan szép ruhákba bújhatott a Jóban rosszban című sorozat szereplője, Szabó Zsófi, aki nyolc esküvői  ruhakölteményt próbálhatott fel. A színésznőt – bár remekül érezte magát  a hófehér menyasszonyi ruhákban – egy cseppet sem izgatja, hogy ő mikor ér  majd révbe. „Bevallom jó érzés volt a lelkemnek, hogy ilyen ruhákba  bújhattam. Gyönyörűek voltak és ezekben én is úgy éreztem magam, mint  egy igazi modell” – árulta el Szabó Zsófi, aki a házasságot szent  dolognak tartja. „A szüleimtől olyan értékeket kaptam, amelyekben a  házasság még szent és sérthetetlen. Hívő ember vagyok, így a holtomiglan  holtodiglan számomra valóban felbonthatatlan dolog. Nem szeretnék csak  úgy beleugrani valamibe. A házasság szentségét manapság egyre kevésbé  veszik komolyan. Én viszont nem így gondolkodom. Számomra ez fontos  dolog” – árulta el Szabó Zsófi, aki bár boldog párkapcsolatban él Berki  Krisztiánnal, még nem izgatja az esküvő gondolata.

„Mindegy, hogy az  életemben mikor jön el az a pont, hogy oltár elé vezetnek. Nem ettől  függnek az életben a dolgok. Lehet az huszonévesen és harmincévesen is.  Nem számít, a lényeg csak az, hogy ha meglesz az a partner, akivel  szeretnénk kimondani a boldogító igent, akkor az tényleg örökké tartson”  – nyilatkozta a Jóban rosszban szereplője, akinek – ahogy ő fogalmazott  – most igazán rendben van a lelke.

Íme, így fest Zsófi menyasszonyként:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik