Szórakozás

Vastag Csaba lealázta a VV hisztis szőkéjét

VV Kinga többször is elmondta az elmúlt napokban, mennyire tetszik neki az X-Faktor korábbi győztese, Vastag Csaba. Az énekes azonban egészen másképpen gondolkodik a hisztérikáról.

Vastag Csaba nem kímélte VV Kinga lelkét, nyers őszinteséggel nyilatkozott arról az RTL Klub kamerái előtt, mi a véleménye a szőkeségről. Kijelentette, meglehetősen erős volna, ha azt állítaná, hogy bejön neki Kinga. Aztán a szívtipró zenész próbálta elvenni kijelentése élét, és hozzátette: egyébként kedves lánynak tartja alkalmi mentoráltját. Aztán megadta a kegyelemdöfést Kingának. Kifejtette, igyekezett az etikett szabályait betartani, amikor a VV játékosával volt, illetve együtt töltöttek egy röpke órát. Persze Kinga ebben is többet látott, ragyogott a szeme és a vacsora után mindenkinek arról áradozott, mennyire tetszik neki az énekes. Csaba viszont azt is kijelentette, nincs közte és Kinga között semmi és úgy véli, erre a jövőben sincs esély.


Csak játék volt? (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

A Hír24 kíváncsi volt arra, hogy a műsor szerkesztői esetleg bejuttatják-e Csaba meglehetősen kemény nyilatkozatát a villába Kingának. Rubint Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője elmondta, nem tervezik, hogy a szőkeségnek megmutassák a Csabával készült interjút. Erre szerinte semmi szükség nincs, mivel szerintük nem vinné előre a történetet. Kinga és a tehetségkutató nyertese között ugyanis valójában semmi nem történt. Ráadásul az X-Faktor-gála óta a lány nem emlegeti Csabát. Éppen ezért vélhetően nem táplál komolyabb érzéseket iránta.

Rubint Kristóf ellenpéldát is említett. Emlékeztetett az előző szériából VV Anikó és Király L. Norbi között kialakult “románcra”. Akkor ugyanis a fiatalok egészen a csókig jutottak, éppen ezért a játék készítői lehetőséget adtak nekik, hogy üzenhessenek egymásnak. Bár Anikó és Norbi levélváltása megtörtént, a románcból mégsem lett semmi, sőt Anikó kicsit később már más fiú iránt táplált gyengéd érzelmeket.

Egyesek szerint azonban VV Kingának nem azért nem juttatják be Csaba nyilatkozatát, mert nem vinné előre a történetet, hanem mert félnek a reakciójától. Mint tudjuk, a szőkeség az utóbbi időben botrányos dühkitöréseket produkál. Nem kizárt, hogy az énekes szavai mélyen megbántanák, és attól kiborulna, esetleg össze is omlana. Persze ez is látványos show-elem lenne, mégpedig vélhetően nem is akármilyen, éppen ezért érthetetlen a VV szerkesztőinek mostani döntése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik