Szórakozás

Nem titkolja: csúnyán megbukott a TV2 felfedezettje

Mivel tavaly megbukott és pótvizsgáznia kellett az iskolában, ezért idén inkább a tanulásé lett a főszerep Lakatos Yvette életében.

Keveset hallatott mostanában magáról Lakatos Yvette, aki a Megasztár legutóbbi szériájában tűnt fel. A fiatal lány már akkor tanúbizonyságot tett kivételes tehetségéről, azonban a kiemelkedő betörése a zeneiparba azóta is várat magára.

„Még mindig megismernek az emberek és fellépéseim is vannak, de már sokkal mérsékeltebb az érdeklődés irányomba, mint korábban” – árulta el a Hír24-nek a tizenéves lány, aki akkor nehezen tudta kezelni a hirtelen jött népszerűséget. „Eszméletlen volt az a felhajtás, ami akkor körülöttünk volt. Telt házas klubkoncertek, címlapos megjelenések. Felfoghatatlan volt, de mégis élveztem az egészet” – nyilatkozta az énekesnő, akinek ha lemezt nem is sikerült piacra dobnia, a párkapcsolatát sikerült megóvnia. „Egy éve együtt vagyunk a barátommal, Tóth Ádámmal. Szoktunk dalokat is írni együtt. Ezen a fronton minden rendben van. A videoklipen most dolgozunk, az album is születőben van. Közben pedig kacérkodom a külföldi lehetőségekkel is” – árulta el Lakatos Yvette, akinek leginkább iskolai tanulmányaira kell koncentrálnia. „Nem titok, hogy tavaly megbuktam, ezért pótvizsgáznom kellett. Most viszont mindent megteszek azért, hogy ez ne ismétlődjön meg. Egy darabig még biztos a tanulásé a főszerep” – mondta az énekesnő, aki bízik benne, hogy a hamarosan rajtoló Megasztár válogatóin ő is részt vehet majd, immáron ítészként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik