Szórakozás

Elmarad a Megasztár

A tehetségkutató várhatóan csak jövőre kerül képernyőre, amikor véget ér a konkurens csatornán futó X-Faktor.

Nem lesz ősszel Megasztár 6 – értesült a Nők Lapja Cafe. Bár a casting már megtörtént, erről a TV2 lelkesen be is számolt több alkalommal is, most mégis úgy döntöttek, csúsztatják a népszerű tehetségkutatót, és inkább az új valóságshow-jukra, az ÖsszeEsküvőkre koncentrálnak az őszi idényben.

A különleges izgalmakat tartogató reality napi összefoglalókkal, látványos show-műsorokkal és késő éjszakai kiadásokkal kerül képernyőre, emellett pedig jön a Jóban Rosszban dupla részekkel, és visszatér Hajdú Péter is a Frizbivel” – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Úgy tudni, a Megasztár élő adásait már csak jövőre indítják el, amikor véget ér az RTL Klubon az X-Faktor. A TV2-nek azonban akkor is fel kell majd vennie a kesztyűt a nézettségért folytatott küzdelemben, hiszen nagy valószínűség szerint a Csillag születikkel szemben kerül majd képernyőre.

A Megasztár csúszása azt is jelenti ugyanakkor, hogy Liptai Claudia nagy visszatérése is várat még magára. A műsorvezetőt egyedül a Jóban Rosszban című sorozatban láthatjuk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik