Szórakozás

Vérciki módon promózza a Megasztárt a TV2

Megasztárost játszottak az összeesküvők. Izzadságszagú promót láthattunk - az énekesek és játékosok egyaránt feszengtek.

Finiséhez, és egyben mélypontjához érkezett a TV2 ÖsszeEsküvők túl hosszúra nyújtott valóságshow-ja. Már csak néhányan lézengenek a Rezidencián, a szereplők – ha tehetik – átalusszák a napot, és alig várják, hogy véget érjen a játék. Súlyosbító körülmény Alekosz jelenléte, aki – most már tisztán látszik – nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A csatorna a “döglött” hangulatot kihasználva, vetélkedő keretében el is kezdte promózni tavaszi műsorát, a Megasztárt. Két korábbi széria szereplői: Tolvai Renáta, Kökény Attila és Király Viktor tanították énekelni a szereplőket, mérsékelt sikerrel. Szerintünk nem csak a nézők, a játékosok is unták az egészet, talán csak a zsűritagként Rezidenciába érkező Falusi Mariann tűnt lelkesnek. Igaz, neki muszáj is jó képet vágnia a felkéréshez, hiszen a Pa-Dö-Dő énekesnője lesz a Megasztár 6 egyik arca.

Bár olykor kételkedtünk benne, lassan elhisszük, a következő fél évben valóban elindul a tehetségkutató. Szükségessége megkérdőjelezhető, de annyi biztos, a Megasztár még mindig a TV2 legszerethetőbb saját gyártású műsora. Bár a benne feltűnt fiatalok – kevés kivétellel – sosem lesznek igazi énekesek, de vannak, akiknek sikerült  megvetniük a lábukat a magyar zenei életben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik