Szórakozás

Régóta ismeri egymást az X-Faktor énekese és Malek Miklós

Wolf Kati és a mentor kapcsolata nem új keletű; osztálytársak voltak.

A tehetségkutató bombázó anyukája és Malek Miklós több mint 20 éve találkozott egymással először, együtt érettségiztek a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában. Már szüleik is jól ismerték egymást, hiszen Malek Miklós és Wolf Péter is zeneszerzők, sőt, évtizedek óta barátok – írja mai számában a Bors című napilap.

Az érettségi után azonban az osztálytársak külön utakon folytatták, és évekig nem találkoztak. A most kétgyermekes családanya kislányként a Vuk című rajzfilm – édesapja által írt – főcímdalával lett híres, majd hosszú időre eltűnt a nézők szeme elől. Malek Miklós pedig Amerikába költözött és ott építgette zenei karrierjét, így ő lepődött meg a legjobban, amikor az X-Faktornak köszönhetően Magyarországra hívták, és a selejtezők során a versenyzők papírjai közül Wolf Katié akadt a kezei közé.

A mentor a napilapnak elárulta, azonnal szólt a többi zsűritagnak, hogy bár ő ismeri a lányt, senki nem kivételezhet vele, ugyanolyan elbírálás illeti, mint bármelyik másik énekest.

Kati világéletében ragaszkodott hozzá, hogy saját maga járja végig a szamárlétrát, és mindig vigyázott arra, hogy ismert édesapja kapcsolatai nélkül szerezzen magának hírnevet. Mint azt a lapnak elmondta, Malek Miklóssal is csak azután beszélt, hogy bejutott a legjobb 24-be, és bár tudja, hogy a profikkal mindig keményebben bánik a zsűri, ő mégsem bánja ezt, sőt hálás is ezért, hiszen Malek szakmai tudását nagyon sokra tartja.

AJÁNLOTT LINKEK:

Együtt nőtt fel Malek Miklós és Wolf Kati (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik