Szórakozás

Meddig bírják még Király L. Norbi hangszálai?

A magyar Joe Cockerként emlegetett fiút a verseny után gégészhez küldik.

Norbi már a múlt hét szombati döntőben is nagy ijedtséget okozott rajongóinak, ugyanis produkciója után szinte alig bírt felelni az őt faggató műsorvezető kérdéseire. Az AC/DC slágerét olyan átéléssel adta elő, hogy ez a hangszálait is megviselte. A gumiarcú énekes akkor azt mondta, nem kell aggódni, a probléma csak átmeneti, és hamarosan visszajön a beszédhangja. Norbinak azonban nem lett igaza.

A fiatal tehetség énektanára, Micheller Myrtill szerint túlzásba viszi a gyakorlást és a felkészülést, hangszalagjainak pihenésre lenne szüksége. Az énektanár a biztonság kedvéért Keresztes Ildikóval már meg is beszélte, hogy a verseny után gégészhez viszik Norbit.

Az X-Faktor versenyzője a Bors című napilapnak elárulta, esze ágában sincs kímélni a hangszálait, hiszen nem érez fájdalmat, és a torka sem dagad. Mint mondta, tisztában volt vele, mikor jelentkezett a tehetségkutatóba, hogy itt majd megfeszített tempó vár rá, ezért is nem panaszkodik. Számára jelenleg a verseny a legfontosabb, minden csak másodlagos.

Norbi valóban mindent megtesz a sikerért, a korábban ügyvédi irodában titkárként dolgozó fiú még a selejtezők során fogadta meg, hogy ha bejut az élő adásokba, otthagyja munkahelyét. Számára azonban nem a győzelem a legfontosabb, hanem, a hírnév. Célja, hogy itthon és külföldön is elismert előadó váljon belőle.

AJÁNLOTT LINK:

Norbit gégészhez küldi énektanára (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik