Szórakozás

Alekosz igent mondott: indul a show!

Május 10-én, kedden startol a ValóVilág 4 győztesének menyasszonykereső műsora.

Egy ország várta izgatottan, vajon a görög csődör vállalja-e a menyasszonykeresést a nagy nyilvánosság előtt, vagyis hogy igent mond-e az új valóságshow-ra, a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorra.

A BeleValó vasárnap késő esti adásában az Okostojás megadta a választ. Alekosszal a jó hírt Olivér közölte. „Ezt csináltad, ezt tetted?” – mondta meglepetten a szexkiborg, majd rögtön rátért a lényegre: Pálinka lesz? Annyit, amennyit mi akarunk?”. Miután a Villa egykori Vagánya megnyugtatta barátját, hogy alkoholnak ezután sem lesznek híján, Alekosz csak ennyit mondott: „Mehetünk!”.

A luxusbörtön félistenére több mint egy tucatnyi nő vár már kiéhezve. Ha minden jól sikerül, a produkció egy igazi eljegyzéssel is zárulhat. A naponta jelentkező műsorban Alekosz villabéli barátja, Olivér is aktív szerepet vállal, Gigi és Anikó pedig a késő esti kiadás, az AlekosznakValó műsorvezetői lesznek. Természetesen Szandika, Gombi és Éva sem maradhat majd ki, különböző feladatokat fognak majd levezényelni. Sőt: néhanapján még Alekosz anyja is feltűnhet fia közelében. A forgatás helyszíne a ValóVilág Villája lesz, ahová 16 nő költözik be, Alekosz pedig egy luxuslakókocsiban tengetheti napjait, onnan hívja majd egyéni és csoportos randira a lányokat. A szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorból minden este láthatunk majd összefoglalót, ugyanúgy, mint a ValóVilágnál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik