Szórakozás

Gipszbe öntötték Alekosz hasát

Az Okostojás előbb Éva fenekét szerette volna megformálni, később viszont nagyon élvezte saját hasának megörökítését is.

A finalistáknak jósolniuk kellett egymásnak, előrevetíteni, vajon hogyan alakul a sorsuk a műsor vége után. Éva szerint Alekosz teljesen mással fog foglalkozni, mint ezelőtt, 5-6 év múlva alapít családot, hullámvölgyeket él át anyagilag, és 1-2 éven belül megírja első könyvét. Az Okostojás Jerzynek jósolt, főzőtudományára építette a jövőt, szerinte a konyhában, vagy a konyha környékén fogja megtalálni élete párját. Mivel leszokott a dohányzásról, ezért egy dohányzásellenes kampány arca lesz. Ráadásul már más szókinccsel is rendelkezik, ezért többé nem a Szépfiú lesz a legfőbb ismérve. Jerzy Éva jövőjét vetítette előre. „Úgy látom, hogy megalapozta a jövőjét. Hírnévvel” – kezdte Jerzy az elemzést. Szerinte a Törtető hajápolási termékeket fog reklámozni, és a médiában helyezkedik majd el. Viszont szerelméről, Ádámról azt jósolta, hogy négy hónapon belül szakít vele, de nem fogja azonnal megtalálni az igaz szerelmet, előtte még falni fogja a pasikat.

Eljött az utolsó bocsánatkérés ideje. A Villalakókat levélben kérték arra, hogy kérjenek egymástól bocsánatot korábban elkövetett „bűneikért”. Éva szerint azonban már éppen elégszer beszélték ki a problémákat és mindenért elnézést kért, amiért lehetett. Alekosz viszont bocsánatot kért a maga módján azért, mert folyamatosan megjegyzést tett arra, hogy a Törtető felszedett pár kilót. Végül Jerzytől is elnézést kért, amiért korábban azt mondta rá, hogy retardált. Ennek hatására Jerzy a stikkes jelzőért kért bocsánatot Alekosztól.

A nagy vallomások után következtek az utolsó kívánságok. Alekosz kért egy fényképezőgépet, hogy fotókat készítsen a Villáról finalista-társai segítségével. Több helyen és pozícióban örökítette meg Évát és Jerzyt, olyan helyzetekben, ami rájuk jellemző volt.

Alekosz és Éva a vacsoránál veszett össze, miután Jerzy tangában szolgálta ki őket saját kezűleg készített főztjével. Alekosz megszólta Évát, amiért késői órán evett kalóriadús ételt és újra lekövérezte. Ekkor megérkezett a levél, hogy öntsék gipszbe egyik testrészüket, mire Alekosz megjegyzést tett a lány fenekére. Éva előbb visszavágott azzal, hogy „ha gondolod, elmegyek hányni!”, majd a hálóban zokogott a sértések miatt. Később visszament a fiúk közé, amíg Jerzy gipszbe öntötte az Okostojás hasát, addig a Törtető cukkolni és gúnyolni kezdte válaszképp a durva bántásokra. Hangos szóváltást követően Alekosz visszakozott, azt mondta Évának, hogy azért a fenekét akarta kiönteni, mert tetszik neki.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA ÉS ALEKOSZ MÉG EGYSZER, UTOLJÁRA EGYMÁSNAK ESETT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik