Élet-Stílus

300 férfival feküdt le egy év alatt, az anyja büszke rá

Annie csak a családjára és a barátaira tud támaszkodni.  

Az ausztrál Annie Knight 2020-ban kezdett el felnőtteknek szóló tartalmakat gyártani az internetre, miután azt látta a TikTokon más nőktől, milyen egyszerű pénzkereseti lehetőség ez. Azt állítja a Love Don’t Judge YouTube-csatornának, míg az elején havi 9000 ausztrál dollárt (2,1 millió forintot) keresett meg ezzel, mára már 250 ezer dollárra (60 millió forintra rúg a bevétele).

A videóban arról is beszél, hogy úgy kilenc hónapja kezdett el az OnlyFans-oldalán beszélni a szexuális életéről, nagyon kedvelték ezeket a tartalmait, neki is megtetszett a tabudöntögetés, és ekkor tűzte maga elé egy év alatt 300 férfis célt.

A legtöbb, akikkel egy nap alatt lefeküdtem, az öt volt

– árulta el. A férfiakkal élőben vagy társkereső alkalmazásokon keresztül ismerkedik meg, és mostanáig nem volt köztük a nagy Ő.

A 300 férfi miatt kapott hideget-meleget, de szerinte a negatív kommenteket csak azért írják neki, mert nem férfi, ha egy férfivel történt volna ez, akkor nem lenne ezzel senkinek semmi gondja.

Mi a különbség, ha egy férfi fekszik le öt nővel egy nap alatt, és ha egy nő fekszik le öt emberrel egy nap alatt? Nem értem, miért ünneplik, mikor egy férfi tesz így, miért nevezik legendának. Ha egy nő teszi ezt kinevetik, kigúnyolják. Ez egyszerűen nem fair.

Azt mondja, a főként az Instagramon érkező gyűlölethullám ellen csak a barátaira és a családjára támaszkodhat. Anyja, hogy ilyenekkel foglalkozik a lánya, egy Facebookon megosztott cikkből tudta meg, ami Knight-ról szólt. Egy kis időre volt utána szüksége az anyának, hogy ezt elfogadta, aztán már csak az aggodalom maradt, mi lesz, ha lánya kinő a modellkedésből. De ma már ezen se aggódik.

Csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jól ismerlek, és tudom, hogy tudod, mit csinálsz. Talán azt akarod megmutatni, hogy egy nő is képes irányítani, tud nemet és igent is mondani. A konszenzus körül manapság rengeteg a kérdés, talán nem baj, ha a férfiak látják, egy nő is képes dönteni önmagáról

– mondja a videóban az anya, aki arról is biztosítja lányát, bármibe is kezd, támogatni fogja.

Már meg is van a következő célja Knight-nak: 600 férfival lefeküdni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik