Foci

Dzsudzsák elsődleges célja Európa, olasz és német csapatok is vinnék

Menedzsere szerint a szintén érdeklődő Olympiakosz Pireusz is minden szempontból megfelelő lenne és nem a játékoson múlik az átigazolás.

Kedden írtunk róla, hogy a görög rekordbajnok, az Olympiakosz Pireusz leigazolná a Bursaspor magyar válogatott labdarúgóját, Dzsudzsák Balázst. A szélső kapcsán egész nyáron hallani az ilyen-olyan átigazolási pletykákat és maga a játékos is azt nyilatkozta, szívesen váltana.

A menedzsere, Vörösbaranyi József nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, azt mondta: a görög klub valóban érdeklődik Dzsudzsák iránt és nem a játékoson múlik, hogy végül létrejön-e a transzfer.

Érdeklődők folyamatosan vannak, olasz és német csapatok is szerződtetnék, volt olyan együttes, amely kölcsönbe, opcióval vitte volna Balázst.

Az elsődleges cél Európa, ha nem lesz megfelelő lehetőség, akkor beszélhetünk majd az arab vonalról. Balázs jól játszott az Európa-bajnokságon, de utána nem volt akkora a mozgolódás, mint amekkorára számított, most kezd igazán beindulni a piac” – mondta a sportnapilapnak Vörösbaranyi.

A játékosügynök szerint persze jó lenne minél előbb rendezni a szélső helyzetét, mert már mindenhol megy az alapozás, de elkapkodni sem akarnak semmit. Vörösbaranyi szerint az Olympiakosz minden szempontból jó lenne.

A két klub sajtóértesülések szerint hamarosan meg is kezdheti a tárgyalásokat. Közben a 4,25 millió euróra taksált Dzsudzsák sem lazsál, csatlakozott az Ausztriában edzőtáborozó Bursaspor keretéhez.

Az Olympiakosz Pireusz 43-szor (!) volt görög bajnok, a legutóbbi hat bajnokságot egyaránt megnyerte – a 2015-16-os idényben harminc pontot vert a második helyezett Panathinaikoszra. A Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körében száll be a csapat a küzdelmekbe, az izraeli Hapoel Be’er Sheva elleni párharcot szerdán kezdi el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik