Foci

Brüsszeli robbantás: elmarad a belga-portugál

Menyhei Csaba
Menyhei Csaba

sportújságíró. 2016. 03. 23. 12:56

November után márciusban sem tudnak játszani.
Korábban a témában:

A keddi brüsszeli terrortámadás miatt a város vezetésének kérésére biztonsági okokból és elővigyázatosságból nem rendezik meg a jövő hét keddre (március 29.) kiírt Belgium-Portugália labdarúgó felkészülési mérkőzést – erről számolt be a belga nemzeti tizenegy hivatalos Facebook-oldala.

Om veiligheidsredenen en uit voorzorg heeft Stad Brussel aan Belgian Football gevraagd om België – Portugal niet te…

Posted by Belgian Red Devils on Wednesday, March 23, 2016

A FIFA-világranglistán első helyen álló belgák már kedden sem tudtak edzeni, és a szerdai napra kiírt tréning is elmarad. A belga sportági szövetség (URBSFA) a nap folyamán hozza nyilvánosságra a módosított felkészülési programot.

Érdekesség, hogy Belgium már novemberben sem tudott játszani Spanyolország ellen, akkor a párizsi események miatt maradt el a találkozó. Természetes, hogy emberek életével nem lehet játszani, de ez óriási csapás Marc Wilmots együttesének kevesebb mint három hónappal az Európa-bajnokság előtt.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Portugal's forward Cristiano Ronaldo controls the ball during the Euro 2016 qualifying football match Portugal vs Denmark at the Municipal stadium in Braga on October 8, 2015.   AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG / AFP / FRANCISCO LEONGMégis megrendezik a belga-portugált
fradi-szurkolók (Array)Kifizetnék a Csepel büntetését a Ferencváros-szurkolók