Foci

Van Gaal: Rashford góljai nekem köszönhetők

Se vége, se hossza a holland mester furábbnál furább kijelentéseinek.

Tökéletes napokat tudhat maga mögött a Manchester United. A vörös ördögök újra a BL-indulást érő negyedik hely közelébe kerültek a bajnoki tabellán és bejutottak a nyolcaddöntőbe az Európa Ligában. Mindez nem sikerülhetett volna a mindössze 18 éves Marcus Rashford nélkül, aki mesébe illően mutatkozott be az első csapatban.

Fotó: Europress fotóügynökség
Fotó: Europress fotóügynökség

A United zsinórban négy meccset nyert, így aligha menesztik a szezon vége előtt Louis van Gaal menedzsert, akit a pénteki sajtótájékoztatón arról kérdezték az újságírók, milyen érzések kavarognak most benne – írja a Goal.com.

Olvastam a lapokban, hogy Rashford mentette meg az állásom. Nem, nem. Rashford az én és a klub jóvoltából kapott lehetőséget az együttesben, nekünk köszönheti a góljait. Ugyanez igaz Cameron Borthwick-Jacksonra és Guillermo Varelára, akik szintén az elmúlt időszakban debütáltak

– nyilatkozott kissé ingerült van Gaal.

Hozzátette, pontosan azért nem igazoltak komolyabb neveket januárban, mert szerettek volna beépíteni fiatalokat a gárdába. Azért aligha hinnénk, hogy Rashford ilyen hírnévre tett volna szert, ha mondjuk Rooney vagy Martial egészséges lenne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik