Joaquin Caparros of Granada during the Spanish Championship 2014/2015 Liga football match between Espanyol and Granada on December 14, 2014 at Power 8 Stadium in Barcelona, Spain. Photo Bagu Blanco / DPPI
Foci

Pornófilmet vetített csapata meccse előtt az edző

24.hu
24.hu

2016. 03. 02. 17:40

Így akarta megtörni az öltözőben uralkodó rossz hangulatot.
Korábban a témában:

Nem akármilyen eszközökhöz folyamodott 2012 decemberében Joaquin Caparros. A spanyol első osztályú RCD Mallorca gárdáját akkoriban irányító tréner az Athletic Bilbao elleni bajnoki előtt pornófilmet vetített játékosainak a mérkőzés előtti eligazításon.

Az ESPN Brasil egy interjút készített a csapat korábbi védője, a ma már az MLS-ben szereplő Philadelphia Union együttesét erősítő Anderson Conceiacoval – írja a Marca. A futballista így emlékezett vissza az esetre:

A meccs előtti megbeszélésen akkori edzőnk, Caparros mester egy videót kezdett el vetíteni nekünk. Amikor megláttuk a felvételeket, mindnyájunkat óriási meglepetés ért, ugyanis egy pornófilmet láttunk! Úgy emlékszem, hogy valamilyen amerikai mozi lehetett, és a felvétel nem tartott tovább harminc másodpercnél, de persze mindenki nagyon megdöbbent arcot vágott, nem nagyon értettük…

Caparros nem véletlenül indította el ezt a felvétel, ugyanis így akarta megtörni az öltözőben uralkodó rossz hangulatot. A Mallorca abban az időben válsághelyzetben volt, a kiesés ellen küzdött. A tréner módszere végül nem segített, csapata ugyanis 1-0-r kikapott hazai közönség előtt.

Caparrost később kirúgtak, a gárda pedig a szezon végén kiesett az élvonalból.

Kommentek

Felcsút, 2016. március 2.
A ferencvárosi Roland Conde Lamah (k), mellette a fehérvári Simon Ádám (b) és Loic Nego a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntõjében játszott Videoton FC - Ferencváros visszavágó mérkõzésen a felcsúti Panco Arénában 2016. március 2-án.
MTI Fotó: Illyés TiborMagyar Kupa: drámai meccsen ejtette ki a Videotont a Fradi
Dennis Bergkamp (dennis bergkamp,)Tizennégy éve szerezték a Premier League történetének legszebb gólját