Foci

Dárdai a mai napig várja, hogy Dzsudzsák belépjen az ajtón

Ha kívánhatna egy játékost, ő lenne az. Ugyanakkor a megszerzése nem egyszerű.

Hétfőn máris elkezdődik a szezon a Hertha BSC labdarúgócsapatának, Dárdai Pál együttese a Német Kupa első körében az Armenia Bielefeld otthonába látogat. Ennek apropóján készített interjút a magyar szakemberrel a Nemzeti Sport, természetesen megkerülhetetlen téma volt az átigazolási piac is.

Dárdai a sportnapilapnak elmondta, Bogdán Ádámot és Dibusz Dénest is kiszemelte magának. Előbbi végül Liverpoolba igazolt, utóbbi pedig nemrég hosszabbított a Ferencvárossal, így vélhetően ő sem lesz a berliniek játékosa. Rajtuk kívül Dzsudzsák Balázsról is kérdezték Dárdait, akit hetek óta emlegetnek a Hertha kapcsán, ám egyelőre nem akar rendeződni az ügy. A tréner így vélekedett:

“A mai napig várom, hogy belépjen az ajtón. Ha kívánhatnék egy játékost, ő lenne az. Tisztában vagyok azzal, hogy a megszerzése nem egyszerű, ráadásul amíg Ronny itt van, nem lesz rá pénz, de még mindig nagyon szívesen látnám az öltözőben. Meglátjuk” – mondta Dárdai a Nemzeti Sportnak.

Mint ismert, Dzsudzsák szerződése a télen lejár a Dinamo Moszkvánál és nem tervez hosszabbítani az oroszoknál, így még a nyáron el kellene adnia a klubnak, ha pénzt akar érte kapni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik