Foci

Thomas Doll elárulta milyen erősítést tervez

Thomas Doll (Array)
Thomas Doll (Array)

A zöld-fehérek német edzője tervezetten szeretné megerősíteni csapatát annak érdekében, hogy az Európa Ligában minél tovább állva maradjanak.

Érdekes jelenség, hogy a Videotonnal összevetve épp ellentétesen gondolkodnak a Ferencvárosnál. Míg a Videotonnál eligazolnak a meghatározó játékosok és a bajnoki címet szerző edzőnek is felmondanak hirtelenjében, addig a Fradinál Thomas Doll nyugodtan dolgozhat és erősítést tervez az Európa Liga selejtezők előtt.

Thomas Doll bizakodva nézhet a jövőbe
Fotó: MTI

A telesport.hu kérdésére az FTC edzője elárulta, posztra igazolnak, de minden területre, azaz a védelembe, a középpályára és támadó szekcióba is keresnek játékost. “Vannak ugyan tehetséges fiataljaink, de nekik még egy kis időre van szükségük, hogy egyszer majd helyettesíthessék Hajnal Tamást vagy Gera Zoltánt. Kreatív játékosokra van szükségünk, hiszen mi van, ha Lamah vagy Varga lesérül vagy valami miatt nem számíthatunk rájuk? Szükségünk van a szélen is valakire, továbbá az is lehet, hogy Pavlovic visszamegy a Werder Bremenhez, hiszen ő kölcsönben játszik nálunk” – indokolta a játékosvásárlási szándékot a német edző.

Tavaly nyáron hét-nyolc új játékos érkezett a Fradiba, akiket nehéz volt beépíteni. Nem is sikerült az Európa Liga, sem az ősz. Ellenben tavasszal szárnyaltak a zöldek, a klub működtetés terén és az MK-győzelemmel a csapat is európai szintre lépett. Ha sikerült az MLSZ új szabályainak megfelelő tervszerű erősítés, úgy még az is lehet, a Groupama Arénában  ősszel is láthatunk majd nemzetközi kupameccset.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik