Foci

Paulo Sousa az egekig magasztalta Kovács Istvánt

A Haladás labdarúgócsapatától szerződtetett Kovács Istvánban nagyon sokat lát a bajnok és annak vezetőedzője, Paulo Sousa is.

Jefferson Silva és Torghelle Sándor mellett Kovács István, a Haladás fiatal játékosa a Videoton harmadik, egyben talán legnagyobb téli igazolása.

Kovács István szerdán késő este írta alá szerződését a Videoton FC-vel – olvasható a klub hivatalos weboldalán, amely már fotót is közölt arról, ahogyan a Hali volt középpályása a spanyolországi edzőtáborban edz.

Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője nagy dicséretet fogalmazott meg az új játékossal kapcsolatban: “Nagyon nagy öröm számomra, hogy az egyik legnagyobb fiatal magyar tehetség mostantól a mi labdarúgónk. De megkockáztatom, hogy jelenleg ő az elsőszámú magyar tehetség. Úgy vélem, nagy hasznára lesz csapatunknak, és ha a tehetségéhez, szorgalmához egy kis szerencse is párosul, akkor kétség sem férhet hozzá, hogy óriási karriert futhat be nemcsak Magyarországon, hanem Európát tekintve is” – mondta a klub honlapjának a portugál mester.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik