Foci

A Fradi a Ligakupában is zakózott

A Kaposvár 2-0-ra győzött az Üllői úton a labdarúgó Ligakupa 3. fordulójában.

A hétvégi bajnoki mérkőzésekhez képest mindkét együttes alaposan felforgatott csapattal állt ki a találkozóra, amely túl sok feljegyzendő eseményt nem hozott, két gól azonban így is született a nagyjából 100 néző jelenléte előtt megrendezett találkozón.

A mérkőzés elején ugyan akadtak próbálkozások mindkét oldalon, de a kaput nem találták el a játékosok. Sokáig úgy tűnt, a szünetig már születik gól az Üllői úton, a 39. percben azonban a meccs első helyzetét elpuskázó Grumic egy szabadrúgás után megelőzte a hazaiak kapuját örző Ranilovicot, és fejjel megszerezte a vezetést a Kaposvárnak.


Détári Lajos
együttese a második félidőben sem tudott válaszolni, majd néhány perccel a két veterán, Lisztes Krisztián és Rósa Dénes lecserélése után a vendégek ismét betaláltak, miután Grumic a második gólját szerezve lőtt a léc alá.

A 84. percben a kilépő Pericet elütötte Ranilovic, a hazaiak kapusát kiállították, így az emberhátrány is sújtotta a hazaiakat. Zsivoczky Norbert vészkapusként még megmentette csapatát az újabb kapott góltól, de a lényegen ez sem változtatott, a bajnokságban az utolsó előtti helyen tanyázó Ferencváros hazai pályán 2-0-ra kikapott a Kaposvártól a Ligakupa 3. fordulójában, így nem csoda, hogy a maroknyi hazai szurkolósereg hangosan fejezte ki nemtetszését a produkció láttán.

A Ligakupa többi mai mérkőzéséről ide kattintva olvashatnak!

Eredmény – Ligakupa, 3. forduló
Ferencvárosi TC – Kaposvári Rákóczi 0-2 (0-1)
Gólszerző: Grumic (39., 65.)
Kiállítva: Ranilovic (84.)
A B-csoport másik meccsén:
BFC Siófok-Pécsi MFC 0-2 (0-0)
Az állás: 1. Kaposvári Rákóczi 9 pont, 2. Pécsi MFC 6, 3. BFC Siófok 3, 4. Ferencváros 0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik