Sport

A Fradi megpróbálja visszaszerezni az önbecsülését

Szombaton az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata méretes vereségbe szaladt bele Dabason a rivális Győri Audi ETO KC ellen: a győriek 31-18-ra megnyerték a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsét, ezzel gyakorlatilag eldöntve a továbbjutást. A Nemzeti Sport szerdai számában Elek Gábor, a Fradi vezetőedzőjével jelent meg interjú, a szakember pedig azt mondta:

vállalja a felelősséget a meccsért, mert ő választotta a norvég erőnléti munkát, ő készítette fel a csapatot és ő dolgozott a lányokkal. Így a vereség ugyanúgy fáj neki is, mint másoknak.

Elek Gábor a hogyan továbbról is beszélt:

Most már az a cél, hogy legalább az egész, nem sokkal ezelőttig szépen alakuló szezon ne menjen rá erre a meccsre.

Felkészülünk a szombati visszavágóra, megpróbáljuk visszaszerezni az önbecsülésünket és tisztességgel helytállni” – így a vezetőedző, aki sajnálja, hogy megadták magukat, de szerinte teljes erőbedobással is kikaptak volna hat góllal a múlt szombati Győrtől, mint ahogyan Európa összes más csapata is.

Elek úgy véli, hogy amilyen a Ferencváros kerete, tele magyar játékossal, csak eddig lehet eljutni. Ahhoz, hogy felvegyék a versenyt az ETO-val

kellene még két-három minőségi légiós, azonban döntés kérdése, hogy ez az FTC útja-e.

Most szombaton, 17 órától csap össze ismét a Győr és a Fradi, ezúttal az ETO otthonában. Elek Gábor szerint a találkozó után ki kell fújnia magát csapatának, kiszellőztetni a fejeket és a szezon hajrájában (a bajnokságban és a Magyar Kupában) megmutatni, hogy a csapatnak van tartása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik