Poszt ITT

Tompa: A hegyi beszéd

Nyilván a magyar kerdem morál része az is, hogy lehányják az asztalt, amiről esznek.
Kapcsolódó cikkek

Gondolnak-e az ún magyar keresztény (?) -demokraták (?) arra, hogy Jézus balos volt?

Hogy a fennálló, az állami és császári, a gazdag és az oligarchikus figurák ellen fogalmazta meg üzenetét, nem ám az állam és a császár és helytartói érdekében.

Megfordul-e Semjén úr vagy Harrach úr fejében (kik töretlenül támogatnak minden pártállami innovációt, így Európa gyalázását és az oroszokhoz dörgölőzést is, e két hihetetlen történelmi bűnt és egy kisnövésű exkágébés micsodájának a szopogatását), hogy Jézus azt javasolja, ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hogy nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak, hogy amit szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük?

Nyilván a magyar kerdem morál része az is, hogy lehányják az asztalt, amiről esznek, hogy a sokat gyalázott únió pénzéből tőkésítik fel a lojális és korrupt új elitet és a családot. Vagy hogy nem pont kóser,  amikor Harrach úr nem szavazza meg a gyermekéhezés felszámolását célzó nemzeti minimumot célzó javaslatot, és amikor aszongya, a baloldal azért akarja beengedni a menekülteket, mert így gyűjtene szavazókat?

Legszebb bon mot-ja eleddig, hogy  azért nem reggelizik némely gyermek, mert az az életformájuk része (arra válaszul, hogy a köztévé riportere szerint nem éhesek).

Mit gondolnak vajon arról, hogy óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik juhok ruhájában jönnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik