Otthon

Így néz ki Cristiano Ronaldo legújabb luxusháza

Az üdülő csak kis része a világsztár 47 millió dolláros ingatlan portfóliójának.

Costa del Sol Dél-Spanyolország kedvelt üdülőparadicsoma, különleges atmoszférájú városa, Marbella pedig világhírű emberek találkozóhelye. A leggazdagabb celebek sokan gyakori vendégek a tengerparti településen, ahol az elegáns yachtkikötőben zajos társasági élet zajlik – írta a gqmiddleeast.com.

A felkapott luxus üdülőhely megtetszett a világ jelenleg is egyik legjobb és legnépszerűbb labdarúgójának, Cristiano Ronaldónak, aki bár jelenleg a torinói Juventus játékosa, mindig szívesen kacsintgat Spanyolországba. Ez persze nem véletlen, hiszen a Real Madridnál eltöltött esztendők eredményekben gazdag pályafutása legszebb időszakai közé tartoznak.

Costa del Sol exkluzív lakóparkja a The Superstars Cul De Sack, ahol Ronaldo az Otero – luxusingatlanokat kivitelező – cég tervezésében 2,3 millió dollárért vásárolt üdülőházat, hogy alkalmasint családi és baráti társaságban élvezhesse kevés szabadidejét. A négy hálószobás, nyitott terű nappalis, hatalmas konyhával és szabadtéri étkezővel büszkélkedő ház tágas kertjéből természetesen nem hiányzik a medence, no és a festői kilátás a tengerre.

A nyaralóház csak egy kis része a Ronaldo tulajdonában lévő 47 millió dolláros ingatlan portfóliónak, amely magában foglalja mostani, torinói otthonát, valamint a New Yorkban és Madridban lévő házait is.

A luxus üdülőház hangulata IDE KATTINTVA fotókon tekinthető meg.

Kiemelt kép: MTI/AP/Daniel Cole

Ajánlott videó

Olvasói sztorik