Otthon

Eladó a popzene istennőjének egykori kastélya

A fényűző villában más híresség is élt korábban.

Ismét piacra kerül az a Beverly Hillsben magasodó fényűző kúria, melyben Cher, a világhírű popdíva élt, de egy ideig birtokolta az ingatlant Hollywood egy másik ikonja, a színész-komikus Eddie Murphy is.

Az épületegyüttest Cher kastélyaként ismerik a piacon, s bár eredetileg a 85 millió dollárért kínálták, most hatalmas árcsökkenéssel hirdették meg újra: több mint 40% -kal kevesebbért, 48 millió dollárért adnák el, írta a Housebeatiful.

Cherilyn Sarkisian LaPiere Bono Allman

A május 20-án éppen 73 éves Cher Oscar-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő, ahogy sokan mondják, a „popzene istennője”. Cher cseroki indián anyától és örmény apától származik. Minden idők egyik legsikeresebb énekesnője, több mint 100 millió albumot adott el világszerte. “Becsületes” teljes neve:: Cherilyn Sarkisian LaPiere Bono Allman.

A Benedict-kanyonban lévő, 14 hektáros birtokon elterülő ingatlanhoz fényűző vörös kapukon át juthatunk be. A hatalmas terület ékessége az a marokkói stílusban épült ház, mely 11 hálószobából és 17 fürdőszobából áll, és szinte minden terméhez erkély tartozik.

Hogy mindenkori lakója ne legyen magányos, az érkező vendégeknek külön luxusház épült, s hogy a szabadidő eltöltése se okozzon problémát, lovas karám és futtató is részét képezi az ingatlannak.

Az eladó luxuskastélyról fotók

IDE KATTINTVA

tekinthetők meg.

Kiemelt kép: MTI/EPA/AAP/Darren Pateman

Ajánlott videó

Olvasói sztorik