Mobil

Ingyen mobilnetet ad a Telekom a dominósoknak

Dömös Zsuzsanna
Dömös Zsuzsanna

tech-újságíró. 2017. 09. 20. 15:12

Korábban a témában:

Három napra biztosít díjmentesen minden Domino-ügyfélnek 3 gigabájtnyi adatot a Telekom szeptember 20-29. között. Az ingyen netet a megadott időszakban a Telekom alkalmazásában tudják aktiválni az érdeklődők.

A “3G három napra” akcióról ezen a linken talál további részleteket.

The logo of Deutsche Telekom in January 2017 | usage worldwide
Korlátlan mobilnettel újít be a Telekom is
Már mindegyik nagy szolgáltatónál választhatunk korlátlan mobilnetet kínáló díjcsomagot.

A Telekom legutóbb május végén indított hasonló akciót a Domino ügyfelei számára, akkor péntek délutántól vasárnap éjfélig díjmentesen, korlátlanul netezhettek a prepaid ügyfelek.

A korlátlan hétvége sikerét mutatja, hogy a Telekom mobil ügyfelek tízszer annyi adatot használtak, mint egy átlagos hétvégén, az akcióban résztvevő ügyfelek átlagos napi adathasználata 200 MB felett volt.

Így áll most az adatbővítő portfólió

A Telekom prepaid ügyfelei körében egy év alatt 13 százalékkal nőtt az okostelefont használók száma, és egyre nagyobb igény mutatkozik az adathasználatra is. Az ő igényeiket figyelembe véve alakította ki úgy a Telekom a prepaid adatbővítő portfólióját, hogy minden Domino ügyfél kiválaszthassa a saját használati szokásainak legmegfelelőbb adatopciót, miközben költségeit kontroll alatt tarthatja.

Ezeket érdemes tudni:

  • A többféle adatmennyiséggel választható Maraton opciókat addig lehet használni, amíg tart az adategyenleg, vagy amíg aktív a SIM-kártya. Így nincs hónap végén elveszett adat, és nem kell előre tudni, mennyit is fogunk netezni az adott hónapban.
  • A 30 naponta megújuló Domino Net csomagokat azoknak az ügyfeleknek ajánlják, akik rendszeresen neteznek, és szeretik, ha fix adatkeret áll rendelkezésükre minden hónapban. Ebben az esetben kényelmes, hogy nem kell a használt adatopciót újból és újból megrendelni. Lemondani, illetve kisebb vagy nagyobb adatopcióra módosítani viszont bármikor van mód.
  • A Napi adatopciók a hirtelen fellépő, sürgős adatéhséget elégítik ki. 200 MB és 1 GB adattartalommal lehet őket igényelni, és 24 órán keresztül lehet a bennük foglalt adatot felhasználni.
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Male doctor working on desk with laptop computer and paperwork on his desk. Medical concept by doctor on computer in office with stethoscope over hospital background.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.