Mobil

Ingyen mobilnetet ad a Telekom a dominósoknak

Három napra biztosít díjmentesen minden Domino-ügyfélnek 3 gigabájtnyi adatot a Telekom szeptember 20-29. között. Az ingyen netet a megadott időszakban a Telekom alkalmazásában tudják aktiválni az érdeklődők.

A “3G három napra” akcióról ezen a linken talál további részleteket.

Korlátlan mobilnettel újít be a Telekom is
Már mindegyik nagy szolgáltatónál választhatunk korlátlan mobilnetet kínáló díjcsomagot.

A Telekom legutóbb május végén indított hasonló akciót a Domino ügyfelei számára, akkor péntek délutántól vasárnap éjfélig díjmentesen, korlátlanul netezhettek a prepaid ügyfelek.

A korlátlan hétvége sikerét mutatja, hogy a Telekom mobil ügyfelek tízszer annyi adatot használtak, mint egy átlagos hétvégén, az akcióban résztvevő ügyfelek átlagos napi adathasználata 200 MB felett volt.

Így áll most az adatbővítő portfólió

A Telekom prepaid ügyfelei körében egy év alatt 13 százalékkal nőtt az okostelefont használók száma, és egyre nagyobb igény mutatkozik az adathasználatra is. Az ő igényeiket figyelembe véve alakította ki úgy a Telekom a prepaid adatbővítő portfólióját, hogy minden Domino ügyfél kiválaszthassa a saját használati szokásainak legmegfelelőbb adatopciót, miközben költségeit kontroll alatt tarthatja.

Ezeket érdemes tudni:

  • A többféle adatmennyiséggel választható Maraton opciókat addig lehet használni, amíg tart az adategyenleg, vagy amíg aktív a SIM-kártya. Így nincs hónap végén elveszett adat, és nem kell előre tudni, mennyit is fogunk netezni az adott hónapban.
  • A 30 naponta megújuló Domino Net csomagokat azoknak az ügyfeleknek ajánlják, akik rendszeresen neteznek, és szeretik, ha fix adatkeret áll rendelkezésükre minden hónapban. Ebben az esetben kényelmes, hogy nem kell a használt adatopciót újból és újból megrendelni. Lemondani, illetve kisebb vagy nagyobb adatopcióra módosítani viszont bármikor van mód.
  • A Napi adatopciók a hirtelen fellépő, sürgős adatéhséget elégítik ki. 200 MB és 1 GB adattartalommal lehet őket igényelni, és 24 órán keresztül lehet a bennük foglalt adatot felhasználni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik