Mobil

Korlátlan mobilnettel újít be a Telekom is

A Telekom szeptember elsejétől promóciós jelleggel bevezeti a Net Korlátlan, illetve a Mobil Korlátlan elnevezésű  díjcsomagokat. Hazánkban így már mindegyik nagy szolgáltatónak van korlátlan netet kínáló konstrukciója, a Telenornál ez a májusban bejelentett Hello Data, a Vodafone-nál pedig az augusztus közepén startolt Red Infinity.

Az ajánlat keretében a Net Korlátlan csomaggal havi tízezer forintért belföldön korlátlan mobiladatforgalomhoz juthatnak az ügyfelek. A külföldre utazók számára a szolgáltatás 7 GB roaming adatforgalom jár, amit az EU és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban használhatnak fel.

Akik inkább korlátlanul beszélgetnének, vagy smseznének, azoknak a Mobil Korlátlan csomagot kínálja a szolgáltató, aminek havidíja ePack kedvezménnyel tizenkétezer forint, ezért cserébe korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosít belföldi hálózatokba, alapdíjas irányba itthon vagy EU roaming helyzetben is.

Azon ügyfeleknek, akik mindkét csomagra előfizetnek, készülékvásárlási támogatást biztosít a Telekom, ha pedig a cég vezetékes szolgáltatásait is igénybe veszik, akkor további 20 (két vezetékes szolgáltatás mellé), vagy akár 25% (három vezetékes szolgáltatás mellé) kedvezményt kaphatnak a havidíjból.

A díjcsomagokról ezen a linken tájékozódhat részletesebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik