Média

MotoGP-vel és Talmácsival erősített Vajna férficsatornája

motorsporthd spílertv
motorsporthd spílertv
Talmácsi Gábor. Fotó: tv2 sajtóklub
Talmácsi Gábor. Fotó: tv2 sajtóklub

Korábban megszerezte a MotoGP közvetítési jogait a TV2 Csoporthoz tartozó Spíler TV, mely ezáltal exkluzív motorsportos tartalommal erősített. Tegnap pedig elindult a csatorna tavaszi MotorsportHD Projektje, ahol a benzingőzé a főszerep.

MotoGP futamai Talmácsi Gábor és Mezei Dániel páros szakkommentálásával láthatóak,  míg a SUPERBIKE világbajnokság európai futamain a Supersport kategóriában Sebestyén Péter motorversenyzőnek szurkolhatnak a nézők élőben a tévé előtt.

Amellett, hogy a SpílerTV MotorsportHD élőben közvetíti a salakmotor-világbajnokságot és -világkupát, a csatorna kiemelten foglalkozik a több magyar indulót felvonultató rallycross-világbajnoksággal; az állandó magyar résztvevővel, Lukács Kornél Csucsuval, valamint az RX Európa-bajnok Szabó Krisztián versenyeivel, de figyelmet fordít a további magyar versenyzőkre, Kiss Pál Tamásra, Kárai Tamásra és Lajos Gyulára is.

Az RX-közvetítéseket a Czollner Gyula és Szabó Róbert szakmai párossal követhetik figyelemmel a lóerők rajongói, Czollner egyébként az ausztrál túraautó-bajnokság, a Supercars közvetítésében is részt vesz. A vasárnapi futamok között Balogh Tamás vezeti az élő stúdióbeszélgetéseket.

Andy Vajna 2016-ban indult férficsatornája korábban megszerezte az NHL és a Jégkorong világkupa közvetítési jogait, de tavaly decemberben ők közvetítették az e-sport bajnokságot is  Ez az a csatorna, amire az Antenna Hungária műsorszóró tavaly kicserélte a Digi Sportot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik