Média

Újabb sportjogokat szerzett Andy Vajna két hete indult tévécsatornája

Spíler TV
Spíler TV
Jégkorong Világkupa, NHL és MotoGP is lesz a néhány napja indult Spíler TV-n - jelentette be Andy Vajna tévétársasága. Elárulták azt is, hogy milyen más szórakoztató jellegű műsoraik lesznek.

Újabb sportközvetítések jogait szerezte meg a TV2 Média Csoport két héttel ezelőtt debütált férficsatornája, a Spíler TV. Augusztus 13-án azért indultak kissé sietősen, mert a cégcsoport szerezte meg az akkor rajtoló Premier League meccsek közvetítési jogait 2019-ig. (Előttük a Digisport rendelkezett a jogokkal.)

Korábban úgy volt, hogy a TV2 Sport1 és Sport 2 néven indítana sportcsatornákat, de a mostani bejelentés alapján mintha a Spíler TV lenne Vajna új sporttévéje. Itt lesznek ugyanis láthatók az angol bajnokikon kívül élőben az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL 2016-17-es bajnoki mérkőzései, és a Jégkorong Világkupa mérkőzései is.

A jeges sportág mellett a technikai sportok szerelmeseinek kedvez, hogy a MotoGP 2017-es futamait is itt láthatják majd a sportág rajongói. A világ első számú motoros sorozatát 8 hónapon át követhetjük 5 kontinensen és 14 országon át. A 2017-es szezon március 20-án Quatarban rajtol. A futamokról egyébként a TV2 főcsatornán is beszámolnak majd.

A Spíler TV amúgy pénteken azt is bejelentette, hogy a sport mellett milyen más tartalommal jelentkezik majd. Jön többek között a Kivarrva (Inked), A verdák királya (King of Cars) és a Cajun Justice – A mocsarak őrei. 

A Spíler TV és annak HD-változata jelenleg a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr MobilTV csomagjaiban érhető el. Emellett a Telenor távközlési szolgáltatóval is leszerződött az Andy Vajna – Dirk Gerkens duó.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik