Ripost print
Média

Másodjára sült fel a TV2 a Riposttal

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 03. 13. 10:54

Maga Dirk Gerkens vezérigazgató harangozta be az újsággal közös műsor indulását. Ma jár le a második határidő, mégse indul.
Korábban a témában:

Egy idén februári sajtótájékoztatón maga Dirk Gerkens, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója jelentette be, hogy frigyre lép a TV2 az Ómolnár Miklós főszerkesztette Riposttal. Vagyis a bulvárportállal és a hozzá kapcsolódó napilappal szövetkezve Andy Vajna tévécsatornájánál Ripost címmel indítanak új műsort, amely része lesz a TV2 február 27-én megújuló műsorstruktúrájának.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a műsort, benne a beígért sztárhírekkel, hétfőtől péntekig láthatják a tévénézők. Egyébként már a bejelentést hetekkel megelőzően látni lehetett Ómolnár Miklóst, a Ripost főszerkesztőjét a TV2 Róna utcai gyártóbázisán. Már ekkor elkezdődtek a találgatások, milyen lesz az együttműködés közte és Kökény-Szalai Vivien között, hiszen Ómolnár korábban a Story Magazinnak volt az első embere, ám a helyét a Story élén egy időre az azóta már a TV2 hír és infotainment műsoraiért egyaránt felelős igazgatójaként ismert Kökény-Szalai vette át, kapcsolatuk pedig egy ideig nem volt teljesen felhőtlen.

Február 27. helyett március 13.

Végül február végén nem indult el a műsor, a TV2 pedig újabb céldátumot említett a Sorozatwiki blognak a műsor indulásáról: március 13-át.

Azonban hiába érkezett el a póthatáridő, a Ripost nem szerepel a csatorna e heti programjai között, és TV2-s forrásaink is azt jelezték, továbbra sem tud képernyőre kerülni az új műsor.

Nem először fordul elő ilyesmi a TV2-vel

Szerettük volna megtudni, hogy mi a késedelem oka, illetve hogy van-e újabb határidő, vagy mégis a Sorozatwiki korábbi cikke a mérvadó, amely szerint egyáltalán nem indul el a műsor, de kérdéseinkre egyelőre nem érkezett válasz.

Az ügy azért is érdekes, mert nem először sülnek fel a TV2-nél műsorindítással mostanában. Szinte szó szerint ugyanez történt az 1/1 Azurák Csabával című műsorral is. A műsorról már tavaly tavasszal nyilatkozott Gerkens a sajtóban, majd 2016 nyarán még őszre ígérték az indulását, aztán újabb és újabb póthatáridőket jelöltek meg, mire végül a műsor idén februárban jelentős késéssel elindulhatott. Az Azurák-műsor körüli késedelemért amúgy Pumer Imre gyártási igazgatót hibáztatták, aki tavaly decemberben távozott a médiavállalattól. A hónapokkal ezelőtti távozása miatt a mostani sorozatos fiaskóért már nehéz lenne őt okolni.

Hamarosan

Egyébként a TV2 honlapja alapján valószínűleg még reménykednek abban, hogy előbb-utóbb el tud indulni a bulvárműsor, mert a műsoradatlapok között pár sort írnak róla.

Ez egy bátor, sőt néha pimasz tévéműsor a hétköznapok színes titkairól. A sztárvilág napi krónikája, divattrendek, szerelem és babahíradó, minden mi megérint, aminek örülünk vagy ami bosszant a hétköznapokban. Egy tévé műsor, amiben a borús témák közben is süt a nap, ami mindig látja a fényt az alagút végén.

Az is kiderül, hogy a magazinműsor 21 perces lesz, a tervezett indulási időpontja pedig “hamarosan…”

A TV2-vel összefüggő másik mai hír, hogy bírósági végrehajtást rendeltek el a tévétársaságnál.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.