Média

A műsorújságban is meghirdették, ám továbbra sem kerül képernyőre az új TV2-s műsor

Hiába harangozták be a műsorújságban is Azurák Csabának, a TV2 volt hírigazgatójának, a Tények egykori műsorvezetőjének 1/1 Azurák Csabával címmel induló műsorát, mert az ezúttal sem tud képernyőre kerülni.

Úgy volt, hogy jövő csütörtökön, 2017. január 12-én este 22.15-kor végre visszatér a TV2 képernyőjére Azurák Csaba, aki tavaly április óta nem vezethetett műsort az Andy Vajna kormánybiztos által felvásárolt csatornánál, ahol korábban meghatározó szerepben volt. Nem csak hírolvasó volt ugyanis, hanem a hírműsorokért felelős vezető is. Ám ekkoriban érkezett a céghez Kökény-Szalai Vivien, illetve a Tények új hírolvasói, Gönczi Gábor és Marsi Anikó, így Azurákra a Tények már nem tartott igényt. Azurák azonban mégsem távozott a tévétől, mivel azzal hitegették, hogy kap majd egy közéleti műsort, bár sokan már akkor is szkeptikusak voltak, hogy ez valóban elindulhat-e. Az új műsor mindenesetre a televízió 2016 nyári, nekünk adott tájékoztatása alapján 1/1 Azurák Csaba címmel ősszel indult volna el, ám végül 2016 végéig sem kerülhetett erre sor. Információink szerint azért, mert a TV2 új stúdiója, ahol a Mokka, a Tények és az Azurák-műsor is készült volna, nem készült el. A napokban viszont már arról érkeztek a hírek, hogy január 12-én végre tényleg elindulhat a műsor, melynek időpontja már a tévéújságokban is szerepelt. Márpedig a tévéújságok mindig az adott csatornától közvetlenül kapják a műsorterveket, azaz magától a TV2-től származott az információ, ami a lapokban megjelent.

A comment:com blog szerint viszont ekkor sem tudnak indulni az új műsorral, bár a blog nem tudja, hogy ennek mi lehet az oka.

Feltételezhető azonban, hogy a csúszás a stúdiókapacitási problémával is összefügg, ami elég komoly belső feszültségeket okozott az immáron 11 tévécsatornával rendelkező TV2 csoportnál. Részben a stúdióval kapcsolatos problémák miatt is kellett egyik napról a másikra távoznia a tévétől az év végén a volt gyártási igazgatónak, Pumer Imrének, aki tavaly év elején érkezett a tévéhez az RTL-től. Pumert próbálták okolni ugyanis házon belül azért, hogy nincs meg az új helyszín, ami már a műsorgyártásra is kihat. (Pumer egyébként a Gerkens és az RTL közötti munkaügyi per egyik tanúja.)

Megkérdeztük a TV2-től is, hogy igaz-e, hogy továbbra sem tud indulni az Azurák-műsor. Ha válaszolnak, a cikket azonnal frissítjük.

Update: a comment:com frissített, ők is hasonlóan tudják, mint mi. Azt tudták meg, hogy a díszletek, illetve az arculat nem készült el.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik