Média

Változás az Indexnél

Kolbert András
Kolbert András

Idén márciustól máshol folytatja karrierjét Kolbert András, az index.hu munkatársa.  Kolbert az elmúlt öt évben, 2012 márciusától a portál technológiai és tudomány rovatának volt az újságírója, ez alatt az időszak alatt mostanáig 1232 újságcikk és 740 poszt került fel a neve alatt az oldalra.

Karrierje korábbi szakaszában, 2009-től a Motor-Presse Budapestnél dolgozott mint szerkesztő. Azt megelőzően az MKB Banknál volt rendszer-adminisztrátor.

Egy nap híján a szülinapom lesz az utolsó napom az indexben. Jó gyorsan elment ez a baromi jó öt év, és még most is fura, hogy eljövök

– nyert megerősítést a távozással kapcsolatos információ az érintett Twitter-oldalán, ahol a folytatást illetően még azt írta, hogy egy multinacionális vállalatnál kapott új lehetőséget, de konkrétumot egyelőre nem mondott a katonai repülőgépek iránti rajongásáról ismert újságíró. Egy hozzászóló egyébként azt találgatta, hogy talán éppen portálunkhoz, a 24.hu-hoz igazol, de erre azt reagálta, nem menne másik újsághoz soha.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik